Baris Gyuri kérdése:
Sokat keresgeltem de nem talaltam errol semmit, ha en be koltozok egy alberletbe, ami kozponti futeses, mindenhonapba fix 32 ezer a futes, akkor miert kell meroora szerint gazt vagy vizet fizesek??? Elore is koszonom a valaszt.
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 14:11
1/4 anonim válasza:
Ahol vannak mérő órák,ott a fogyasztás után számolják ki a díjat.
Amit nem tudnak mérni,ott 1 megállapitott díj van,valószinű minden hónapban,esetleg csak fűtési idényre .
2/4 anonim válasza:
Fizeted a fűtést 32 ezer.
Szóval úgy gondolod, hogy vizet és gázt nem fogyasztasz?
Ezt nem értem. Nem a radiátorból jön a csapvized.
Szóval fizeted a fogyasztott vizet, gázt saját órád szerinti fogyasztást. Fizeted a fűtést, mert nem akarsz megfagyni.
Mi a gond itt? Mit nem értesz?
3/4 anonim válasza:
Gondolom, gáz főzésre van bevezetve. Víz meg fogyasztás alapján külön fizetendő, nincs köze a fűtéshez.
4/4 anonim válasza:
Laktál már valaha panelben?
Külön számlákat kapsz így:
-távhő, ami a fűtés és melegvíz egyben
-víz számla, ami csak a hideg víz
-gáz számla, ami csak a tűzhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!