Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakótársam folyton telepakolja...

Lakótársam folyton telepakolja a mosógépet szennyessel de napokig nem is mos vele, aztán ha mosnék nekem kell kirámolni. Szóljak neki hogy ezt ne, vagy inkább ne kötekedjek? (főbérlő)

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es, az emberek 99%-a rosszul hasznalja a szót, hogy lehet ekkora butaságot tanácsolni. Ha a lusta srác a tulaj/bérbeadó (főbérlő csak ritkán van ma már, az egyféle speciális helyzetre mondható kb.) és ott lakik a bérlőjével a lakásban, akkor hogy dobja ki a bérlő azt, akitől bérel? XD Ha vállalhathatlanul rendetlen, akkor a bérlőnek kell elköltöznie. Nálunk csak a mosogatógép hasznàlata random, de minden közös ìgy a mosótabletta is, szóval senkit nem érdekel, ki pakolja ki-meg be. Azért ha már zsinórban én kell megoldjam egy héten, akkor rászólok, hogy értem én, hogy tanulni kell, de napi 10 percet igényel a masina... én vagyok a bérbeadó (nem az én nevemen van a lakás, csak haszonélvező vagyok), nem vagyok hajlandó kézzel mosogatni az àtlagnál kisebb mosogatóban ezért van a gép. Egy másik lakótársamnak derogált használnia, megmondtam, hogy a seprű helyett is legyen kedves a porszívót használni, mert nem lehet jól takarítani egy seprűvel, semmit sem törölget le soha stb. Hamar kiraktam, mert nem bírtam ezt, én kinyalom lakást mindig erre 2 nap alatt széttrancsírozza a trehányságàval az egész konyhát, fürdő tele hajjal, női higiéniai cuccok sosem voltak kidobva a fürdőből... Na ezeket a dolgokat nincs hogy megbeszélni!
2022. szept. 13. 02:16
 12/13 qborka ***** válasza:

Megértelek és átérzem a szitut. Kettő nagy szennyestartónk van, ennek ellenére a párom mindig a mosógép dobda pakolja a zoknijait 🤣 néha kiszedem és szólok,néha csak szólok,hogy ne oda... Aztán feladtam.

Ha csak lakótárs lenne,tuti kiosztanám,hogy ez csúnya dolog.

2022. szept. 13. 16:26
 13/13 anonim válasza:
Laktam egy albérletben ahol szintén a főbérlő volt a lakótársam és pasi volt.ugyan ezt művelte...csak nem Újpesten laksz? :D
2023. febr. 10. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!