Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van itt olyan aki Pestre...

Van itt olyan aki Pestre költözne?

Figyelt kérdés

Pestre költöznék de nincs kivel..

illetve albérletet vennék ki ami 2 szobás de a cél az lenne hogy ketté osszuk a költségeket..

6,7,8 kerulet johet szoba nekem munka szempontjabol

Esetleg valaki?

21/L

2022. aug. 15. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Nincs

22/L

2022. aug. 15. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De hát rengeteg hirdetésben keresnek 1 fő lakótársat.

[link]

[link]

[link]

stb.

2022. aug. 15. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell 2 szobáson idegennel osztozkodni?

Vegyél ki a feléért egy egyszobásat és akkor legalább te szabályozod a rezsit, nem kell a másik esetleges, tőled eltérő komfortérzete miatt rossz érzéssel többet fizetned!

2022. aug. 15. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 mert az egy szobás lakások a legdrágábbak. Érthetetlen, de ez a helyzet.
2022. aug. 15. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Általában igazad van, de most megnéztem az Ingatlan.com-on és 85-100e között is vannak egyszobás lakások a Kérdező által keresett kerületekben, miközben ugyanennyiért csak szobát is lehet kivenni.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek 5-10ezerrel több bérleti díjat és lakom 25-30 m2-en egyedül, mint 5-10ezerrel kevesebbért másokkal.

Amellett az új figura szerint egy 2-3 szobás belvárosi, nagy légterű lakást nem lehet kifűteni átlagfogyasztáson (különösen, ha az egyik fázós, vagy folyton fürdik) és máris a piaci árú rezsifizetéssel bejön a különbség.

Keresgélni kell, ki lehet fogni!...persze most a diákok miatt ez nem túl jó időszak.

[link]

2022. aug. 15. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Tegyük hozzá valamit valamiért.

100 ezerért egy remek lakásban is kaphatsz szobát, ahol igaz, hogy mással osztozol, de jó a lakás maga. 100 ezerért viszont csak körülményes, nem túl szép garzonokat kapsz.

2022. aug. 15. 18:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem is talaltam garzont ahol engem erdekelne csak 140-150 ert
2022. aug. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!