Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Rezsi miatt is fel lehet...

Rezsi miatt is fel lehet szólítani?

Figyelt kérdés

Az elbérlőm 2 hónapja nem fizet rezsit.

A bérleti díjat előre 3 hónapra fizette mindig,így állapodtunk meg,szóval az rendben van.

Rezsi nem fizetés miatt is küldhetek ki felszólítást,vagy az csak a bérleti díjra vonatkozik?

2022. aug. 9. 18:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Írtam neki mindenfélét,felszólítást is küldtem hivatalos úton,de egyszerűen eltűnt,nem reagál semmire.

Valószínű ügyvédhez fordulok,attól is félek hogy ki van ha nem költözik ki:(

A rezsit nyilván fizettem,hiszen az én lakásomban kapcsolnának ki mindent,illetve az én nevemen van. Szóval én járnám meh.

2022. aug. 11. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Akkor fogni kell a cuccát, zárcsere és kipakolni.
2022. aug. 11. 21:53
 13/15 A kérdező kommentje:

Ha odamegyek amikor nincsenek ott és kicserélem a zárat, a cuccaikat meg kirakom a lépcsőházba,nem lehet belőle problémám?

Úgy hallottam hogy itthon talán jobban vannak védve ah albérlők mimt a főbérlők..

2022. aug. 12. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

2 tanúval mész és leltárt veszel fel az értékekről, ha van olyan.

Bugyiról, vagy tusfürdőről nyilván nem.

Lehetőség szerint zárható helyre teszed a cuccokat, pl. pince, tároló.

Teszel az ajtóra egy cetlit, hogy a zár lecserélve (hogy ne rongálja) kitől és honnan viheti el a grabancokat. Slussz!

2022. aug. 12. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Ja és az állandó bejelentett lakcímére közjegyzővel fizetési meghagyást küldetsz, majd a többit a közjegyző elmondja.

A tanuk meg azért kellenek, hogy ne mondhassa, hogy a lakásban volt 5 millió Ft és egy doboz drágakő, amit elvettél.

2022. aug. 12. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!