Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ezt kinek kell cserélni?

Ezt kinek kell cserélni?

Figyelt kérdés

A fürdőben a csap oldala egyezercsak elkezdett szivárogni,úgy látom rozsdás,szóval kilyukadt.

4 éve lakom itt,nem csináltam vele semmit,gondolom megette az idő vasfoga.

Még nem romlott el semmi mióta itt vagyok. Ezt kinek a felelőssége cserélni? Az enyém vagy a főbérlő felelőssége?

Hétfőn szólnék neki ha az övé,de ha az enyém akkor hétvégén elintézném.

2022. júl. 1. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a csaptelep a tulaj(főbérlő)gondja. Az albérlőnek csak fizetni kell a bérleti díjat, ami minden bizonnyal úgy van megállapítva, hogy benne van a kopó lakástartozék(is)..

Ha azt mondja, cseréld te, akkor így jártál. Ha szerencséd van, akcióban már nagyon jó mofémet kapni 5 év garival.(17 e től felfelé)

2022. júl. 1. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
A tulajnak kell cserélni.
2022. júl. 1. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem cseréli le akkor lecserélném saját pénzből, de magammal vinném költözéskor, miután visszaszereltem a hibásat.
2022. júl. 1. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
A tulaj cseréli egyértelműen.
2022. júl. 1. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: igen, ezt is lehet, csinálják is.
2022. júl. 1. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk 5 év alatt kétszer is kilyukadt a csap, és egyszer a wc csöve is, mert brutál vízköves itt a víz. Mindháromszor szó nélkül jött a tulaj és cseréltette.
2022. júl. 2. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Berlo dolga.
2022. júl. 3. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!