Az albérlők miért tekintik a bérelt lakások tulajdonosait az ellenségüknek, miközben az az igazság, hogy ők sokkalta inkább a jótevőik?!
Ha nem volnának bérbeadók, akkor hol laknának az albérlők?
Az államot nem érdekli, hogy ki hol lakik, több alternatíva pedig nem nagyon van.
Vagyis bérbeadók nélkül mehetnének a híd alá.
Itt írja az egyik albérlő, hogy "nagyon elszemtelenedtek a tulajdonosok"
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__11799431-me..
addig, amig albérletet keres a versenyző, addig földighajolva köszön a reménybeli bérbeadónak...elfogad mindent, csak már legyen hol álomra hajtania a fejecskéjét..és láss csodát...már belakta a szobácskát(lakást), kezd elszemtelenedni..ezeket hadd ne részletezzem, mert nagyjából tudható, mi is az..
Ha a bérbeadó szemtelenedik el, akkor ott kell hagyni...nem itt köpködni.
Az egyik jellemző, amikor a tanítási év végén el kell hagyni a lakást, amit az utolsó nap lepusztítanak több milliós kárt okozva a bérbeadónak...ki hinné, hogy öt friss jogi doktor a károkozó..(akik addig örültek, hogy az egyetem közelében lakhatnak)
Annyi kell a tisztánlátáshoz, hogy szerződés nélkül, adófizetés nélkül, okosba adta ki a tulaj...akinek azt mondták, amikor meglátta a lepusztult
romhalmazt, ...-jelentsen fel!
Nem ellenség és nem jótevők.
Én is kiadom a lakásomat és ez számomra üzlet, havi fix bevétel.
Az albérlőim sem hiszem, hogy ellenségnek tekintenek rám, mert már 7 éve laknak a lakásban. És azóta volt áremelés is, amit elfogadtak, de ez logikus is, hiszen 7 év alatt mindennek megnőtt az ára.
Covid alatt viszont volt mikor megkérdeztem tőlük, minden rendben van e a munkahelyükön, mert ha 1-2 hónapig nem tudtak volna fizetni, akkor teljesen megértő lettem volna.
Covidtól eltekintve viszont szigorúan a hónap közepe felé várom a pénzt.
Szóval jótevő nem vagyok, mert nem ez volt a célom mikor kiadtam, de azért genyónak sem érzem magam.
Köszönöm a válaszokat.
Teljesen világos, hogy melyik válaszokat írták az albérlők. Ők azok akik most is csak fröcsögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!