Bunkóság rákérdezni a kisállattartásra, ha ki van írva hirdetésbe, hogy nem lehet?
Figyelt kérdés
Gondolom kutyára vagy macskára gondolnak kisállat alatt többnyire. Nekem meg egy terráriumban tartott, nem kijárkálós hörcsögöm van.2022. jún. 13. 13:38
11/12 anonim válasza:
Mit nem lehet azon megérteni, hogy a tulaj nem szeretne állatot a lakásába ?
12/12 anonim válasza:
Én cicával vagyok albérletben, simán rákérdeztem, igaz nem volt konkrétan kiírva, hogy nem lehet, csak nem volt szó erről a hirdetésben. Mondta a tulaj ok, de akkor +1 hó kaució illetve megnézné a lakást ahol most lakom meg a macskát. Én ezekbe belementem, neki szimpik voltunk és látta, hogy az előző albimban sincs, bűz, dzsuva, stb, a macska miatt, második éve lakunk itt cicával minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!