Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Zalaegerszegen sok cigány...

Zalaegerszegen sok cigány van? Milyen ott élni?

Figyelt kérdés
Néhány héttel ezelőtt odajött két cigány gyerek hozzám hogy adjak nekik cigit, adtam is majd megkerdeztem a másikat hogy kell-e neki erre kikapta a kezembol a dobozt es ugy setaltak el mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, ráadásul mind ezt az AUTÓBUSZ ÁLLOMÁSON, a szelektív kukák mellett.( Oda szertnék költőzni, a városnak elég jó vibe ja van, de ez eléggé elvette a kedvem)

2022. jún. 2. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de budapesthez kepest szerintem ez mar semmi. Marmint velem nem tortent ilyesmi es zegen elek par eve, elotte bp-n eltem, ahhoz kepest nekem feludules :D
2022. jún. 2. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, de nem vészes. Elvileg a legbiztonságosabb megyeszékhely. Az autóbuszállomás és a Széchenyi tér a törzshelyük, de minkét területet kamerák figyelik.
2022. jún. 2. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

En Bekescsabarol, pontosabban Gyularol szoktam Zegre jarni. Ezekhez a varosokhoz kepest igen. Tul sok. Regebben Zegen laktam egy ideig, es engem nagyon zavart a jelenletuk. Az elkoltozesem fo okai kozott szerepelt az, h nem vagyok hozzajuk szokva, es nem is akarok. De nagyon meghatarozo az, h ki honnan nezi. Budapesten is eltem, es ott azt tapasztaltam, h vannak keruletek, ahol borzasztoan sokan vannak, es akadnak olyan helyek, ahol nem is erezheto a jelenletuk. Zegen viszont sokkal koncentraltabban vannak jelen, mivel joval kisebb a varos, ezert nekem valahogy tobbnek tunnek ott. (Nyilvanvaloan nincsenek tobben.) A belvarosban a legfontosabb helyeken viszont sajnos bizony ott lezengenek, es ezaltal szinte elkerulhetetlenek.

Egyebkent ezt leszamitva Zeg egy kellemes varos, nem annyira nagyvarosi a hangulata. Eleg szep, parkos, viragos hely. A belvarosi resz nagyon jol atlathato, konnyen bejarhato, nagyjabol minden egy setaval elerheto. Nem tul kicsi, es nem tul nagy, elegge idealis meretu. Viszont sok kisebb telepules alkotja, es ezert attol fuggoen, h hova koltoznel, szukseged lehet kocsira vagy a tomegkozlekedesre. Szerintem egy elheto, hangulatos varos, bar az ottani munkalehetosegekkel nem vagyok most tisztaban.

Engem evekkel ezelott a varoskozpontban, a setaloutcan megkergetett egy cigany. Csak annyi volt, h a jardan alltam, (talan ugy gondolta, h az utjaban...) es telefonaltam. Ez valamiert fajt neki. Ram orditott, es meg akart utni, rugni. Elszaladtam. A Mekibe menekultem be, ahol a biztonsagi or mentett meg tole. Ez egy meghatarozo elmeny volt szamomra. En no vagyok, es az illeto is az volt. Azota szerintem nem lett jobb a helyzet. Most jartam arra majus elejen. Feltunoen sok semmirevalo, dologtalan ember jarkal abban a varosban, akik kozul egyaltalan nem mind cigany. A kamera sajnos nem ved meg toluk, csak maximum valamit bizonyit. Nem zalaegerszegikent nezve a dolgokat nekem ez a tapasztalatom es a velemenyem a varosrol.

Honnan szeretnel odakoltozni? Ennek nagy jelentosege van ebbol a szempontbol.

2022. jún. 3. 06:20
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos ma már nem lehet olyan települést találni hazánkban amelyik ne lenne fertőzött. Néhány napja jártam a szülőfalumban ahol úgy éltem a gyerekkoromat, hogy egy retket sem láttam. Most hordákban járnak az utcán a seggig érő fekete hajú terhes 16 éves szukák, és 10 ből nyolc babakocsit tol. Magyarország elesett.
2022. jún. 3. 08:00
 5/11 anonim válasza:
0%

te kifejezetten rasszista vagy

a tyúkszemedre léptek a ci.gányok?

2022. jún. 4. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne játszd a hülyét, mert nem áll jól. Ha közéjük tartozol is ismered őket.

Aki nem vak és nem a rózsadombon él, az tudja hogy az élő fába belekötnek.

2022. jún. 5. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
#4: ezért kell(ene) a magyaroknak több gyereket vállalniuk.
2022. jún. 6. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
# nem feltétlen szüleszteni kell a magyart, hanem a brazilokat kéne meggátolni abban, hogy egy hordányi puját szüljenek…pl csak akkor kapjanak segélyt, ha egy gyereket szülnek, kettőtől megvonni minden segélyt számukra.
2022. jún. 6. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
#7 *
2022. jún. 6. 18:20
 10/11 anonim válasza:
82%
Van egy par sajnos, a széchényi tér és az autóbuszállomás a törzshelyük, meg ha úgy van a kovács károly téren is "alkotnak"
2022. jún. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!