200 ezres nettós fizetés meglehet élni Pesten egyedül egy mini garzonban szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 09:44
11/26 A kérdező kommentje:
Bérlet nekem nem kell nekem más van! Ja és én nagyon veszek ruhákat ha veszek is azt használtan!
2022. máj. 4. 10:54
12/26 anonim válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha mindenre van kifogás?
13/26 A kérdező kommentje:
Csak sokan azt mondják 200ezerből lehetetlen megélni Pesten egyedül albèrletetben!
2022. máj. 4. 10:58
14/26 anonim válasza:
Hát..., jól gondold meg!
Számítsd ki mennyi villanyt, gázt, telefont, vizet és csatornázást, fűtést, fogyasztasz.
Add hozzá az albérletet és egyéb kiadásaidat: ruha, cipő, szórakozás, utazás haza, kirándulás...
15/26 anonim válasza:
Ilyen kevés pénzért minek pesten nyomorogni? Ennyit vidéken is lehet keresni, és olcsóbb a megélhetés.
16/26 anonim válasza:
#15: A lakásbérlés valamivel olcsóbb, de a többi nem.
Igazából az van, hogy 200 nettóért már necces elhagyni a szülői házat. Az albérlet elviszi a nagyrészét.
17/26 anonim válasza:
Vegyél ki egy szobát.
65-70 körül rezsivel együtt.
18/26 Hintalow válasza:
El lehet így karistolni, de nem leszel az élet császára :)
19/26 anonim válasza:
Írnak itt hülyeségeket. BKV bérlet kapásból amin a legjobban lehet spórolni. Évi 126 ezer Ft, soha nem veszem. 3 év alatt 2x büntettek meg 8 ezerre, az 16 ezer. 378 ezer helyett 16.... ha nem iszol, nem cigizel és nem költessz éttermi meg rendelős kajára, céges büfére és alap kajákat veszel, eszel ellehet élni.
20/26 kovpet válasza:
"BKV bérlet kapásból amin a legjobban lehet spórolni."
De lophatsz mást is, akkor még jobban jössz ki. Gyümölcsöt a piacon vagy zsemlét a péknél, csak nem veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!