Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Érdemes Tatabányáról felköltöz...

Érdemes Tatabányáról felköltözni Pestre? Mert úgy veszem észre ugyanannyi az albérlet itt,mint Pesten.

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanannyi, de neked kell kimatekoznod, hogy amennyivel több annyit neked megér-e napi 2x1 óra utazás megspórolása.
2022. máj. 4. 01:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Mire érted a 2x1 óra utazást?
2022. máj. 4. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos arra értette, hogy ha Tatabányán dolgozol, akkor ingáznod kell. Én fordítva csináltam, Budapestről költöztem Tatabányára, de az más miatt volt, nem albérletár volt a döntő, hanem a szerelem. Ha szereted a nyüzsgést, akkor biztos jobban fog tetszeni Budapest, de azért vannak hátulütői is. Én Budapesten nőttem fel és világ életemben alig vártam, hogy valami nyugisabb helyen élhessek.
2022. máj. 5. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem ugyanannyi. Tatabányán egy egyszobás 95-100, pesten külkerületekben 120nal kezdődik
2022. máj. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!