Hogyan kell albérletet keresni?
Mivel vidéken lakom s itt sajnos szinte aligha van lehetőség valami normális munkára, így kénytelen vagyok felköltözni Budapestre. Viszont teljesen egyedül vagyok és nem tudom azt sem hogyan működik egyáltalán ez. Valaki valami tanácsot tud adni hogyan kell elintézni egy felköltözést Budapestre?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Az internet korában ez ekkora feladat?
Pl.: ingatlan.com Keresel egy neked megfelelő albit, szobát.
Lóvéd mennyi van?
Normális albérletet inkább a budapesti albérlet Facebook csoportokban találsz.
Elmész, megnézed, ha tetszetek egymásnak, akkor megállapodtik és kiveszed.
Kitalálod mennyi a kereted, abba mi fér bele. Ha rezsivel 120 alatt akkor szobat tudsz berelni, masokkal egyutt lakni. Ha rezsi nelkul 120-150 akkor tudsz sajat lakast.
Innetol belepsz a budapesti alberletes fb csoportokba, es elkezdesz ingatlan.comon keresni. Ha szimpi valami, fwlhivod, egyeztetsz, megnezed. Ha tetszik, helyben (lepapirozva!!) leteheted a kauciot.
Ja és olvass a neten cikkeket mire kell fogywlni. Pl milywn javitasokat fizet a tulaj, van e penesz, mikortol koltozheto, emelkedhet e a berleti dij stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!