Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol laktok és mennyiért...

Hol laktok és mennyiért béreltek albérletet?

Figyelt kérdés
XXII kerületben lakik valaki köztetek?
2022. márc. 2. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Budapest az egész világ vagy melyik városról beszélünk egyáltalán? :)
2022. márc. 5. 16:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Bárhol..
2022. márc. 5. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Jó, akkor elárulom, hogy én a nemmondommegmelyik város 22. kerületében lakom. Így most ezzel mire mész? :)
2022. márc. 5. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Huzzal mar innen :D
2022. márc. 5. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Én laktam a XXII. kerületben, kétszer is,

elsőként 2010-ben, mikor egyetemre jártam, 4,0-s átlaggal nem kaptunk kolit, nem számítottunk erre, és gyorsan csak ezt találtam, kertesház 1 szobáját béreltem, nem volt drága, de kb. 1 óra volt míg a 114-es busszal beértem.

másodjára tavaly előtt költöztem, munka miatt, de inkább eljöttem, nagyon rossz volt... igazából soha nem szerettem a XXII. kerületet, élhetetlen, semmi nincs a közelben, a buszközlekedés is egy katasztrófa, alig lehet A-ból B-be bejutni, a környék 10 év múltán sem változott és rendkívül zajos. Azok számára lehet jó akik autóval járnak, de nem egy szép hely. Van az itt élő embereknek egy külön jellegzetességük is: mindent jobban tudnak mindig, mindent megmagyaráznak.

Nem szeretnék újra 22. kerületben lakni.

2022. márc. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!