Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Otthagyott bútorok?

Otthagyott bútorok?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt tapasztalom, hogy főbérlők előszerettel szeretik otthagyni a bérlőkre régi bútoraikat "majd nekik biztosan jó lesz" alapon. Miért nem lehet egyszerűen elvinni? Főleg ha már az állapota sem kielégítő.

2022. febr. 13. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#9: Mondjuk én örülnék a pianínónak, autodidakta módon megtanulnék zongorázni rajta 🤣 Előbb utóbb egy zenekarba kerülnék a tulajdonossal 🤣
2022. febr. 16. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt pianino.

Két hét használat után több szomszéd is jelentkezett, hogy önként és dalolva leviszik a pincébe.

Ami már nagyon szétmegy azt meg szoktam kérni tulajt vigye el.

Például olyan fotel amiből kiáll a rugó és kitört lábas ágy.

2022. febr. 16. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, miért vesz ki valaki olyan lakást ami csuklóból taszítja? Én is bérlő vagyok, és találtam normálisan kinéző kéglit ami ugyan nem designerlakás, de nem is a nagyi sz.rjai vannak benne. És még nem is volt feltétlenül drágább, ugyanennyiért láttam szocreál kégliket is (130e + rezsi Budapest),
2022. febr. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!