A magdolna utca 20-30 házszám felé biztonságos/barátságos a környék?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 20:56
1/9 anonim válasza:
A legkevésbe sem...
Olvass utána.. magdolna-negyed... gettós
3/9 anonim válasza:
Barátságos.
Ha megmutatod a telefonodon a pontos időt.
4/9 A kérdező kommentje:
bíztató :D
2022. febr. 11. 22:05
5/9 anonim válasza:
Ne menj oda albérletbe! Semmi értelme, találsz normálisat máshol.
6/9 anonim válasza:
Fhú, mikor a KSH-nál voltam gyakornok, bejártam az egész negyedet, a Magdolna 20-at is, ajánlatos elkerülni, oda fehér ember nem jár.
7/9 anonim válasza:
Én a Karácsony Sándoron laktam évekig azon a részen, ami pont a Magdolna utcát "nézi". Állandó kakaszag, üvöltés, utcára pisálás, a sarki kisbolt előtt állandó piálások. Tűrtem, mert nem volt más, de én biztosan nem költöznék még mélyebbre a dzsungelbe..
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokért, akkor inkább másfele nézelődök
2022. febr. 12. 08:44
9/9 anonim válasza:
Ha szeretsz az ottlako teged idorol megkerdezoknek okostelefont ajandekozni meg pisikaki szagot szagolni illetve verekedesbe keveredni,akkor jol erzed magad ott.
Sokat fizetnek erte,hogy ott lakj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!