Jogilag meg szabad kérdezni telefonban hogy az albérlő jelentkező roma-e?
Figyelt kérdés
A kérdéssel mindketten jól járunk, mert mind a ketten megmenekülünk egy felesleges körtöl.2022. jan. 18. 19:39
11/21 anonim válasza:
Így nyíltan nem szabad leírni/megkérdezni. Burkoltan belefogalmazhatod a hirdetésbe, csak egyrészt lehet hogy azt nem veszik figyelembe ("hát láttam hogy odaírta főnök de mi nem olyanok vagyunk haljak meg"), másrészt lehet hogy más bérlőjelölteknek sem lesz túl szimpatikus.
12/21 anonim válasza:
De kerhetsz mondjuk kepet. Vagy messenger facetime videotelefont a bemutatkozashoz.
13/21 anonim válasza:
Add fel úgy a hirdetést, hogy a jelentkezéshez bemutatkozó levelet kérsz, arcképpel.
14/21 anonim válasza:
#10-es, az én szememben az ismerősöd nem cigány.
15/21 A kérdező kommentje:
" bemutatkozó levelet kérsz, arcképpel."
Félek hogy ezzel sok potenciális fizető albérlőnek elveszem a kedvét a jelentkezéstől.
2022. jan. 18. 21:34
16/21 anonim válasza:
Igen, meg írasson motivációs levelet, és kérjen önéletrajzot. Valóban eléggé életszerű egy szutykos albérlethez...
Azért ne essetek á a ló túloldalára.
megétem a kérdezőt is, de ennyi kényelmetlenséget vállaljon már be azért, hogy utána havonta jó pénzeket kaszáljon az albijával. Hogy fogadni kell 5-10 jelentkezőt, amiből mondjuk 3-4 már látásra sem lesz szimpi esetleg.
17/21 anonim válasza:
Látom, időközben a kérdező is válaszolt. Én is így gondolom. Én is béreltem évekig, de pofán röhögtem volna azt a tulajt aki ezzel kezdi, hogy fényképes bemutatkozást kér előre...
18/21 anonim válasza:
Fényképet kérő hirdetésre bérlőként biztosan nem válaszolnék. A hirdetésbe nem írhatod, szóban el nem mondhatod, mert ha felveszik, megütöd a bokád. Nem nagyon tudod megspórolni ezeket a köröket. A nagyon nyilvánvalót hallod valóban, a kevésbé nyilvánvalót meg majd látod élőben. De én is úgy gondolom, hogy később lesz ebből ahhoz épp elég hasznod, hogy megérje a fáradozásaidat.
19/21 anonim válasza:
Nem kérdezheted meg. Ha szerencséd van, ő maga közli, pont azért, hogy feleslegesen ne fárasszátok egymást.
Én azt csináltam, hogy olyan oldalon hirdettem, ahol csak fényképes jelentkezők vannak.
20/21 anonim válasza:
Amúgy miért ne kérdethetné meg? Szerintetek melyik rendőr foglalkozna ilyennel? Persze csúnya dolog, de nem hallottam még ilyet, hogy ezért valakit feljelentenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!