Holnap felszeretném hívni a tulajt hogy kiakarok költözni. Kikoltözhetek? Ez a mondat mit jelent? Termeszetesen nem fizettem be a januárit még
Figyelt kérdés
Szerzodo felek megallapodnak abban hogy a jelen berleti szerzodest barmelyikuk jogosult a masik felhez intezett irasbeli nyilatkozattal felmondani a a felmondast koveto honap utolso napjaval.2022. jan. 4. 22:30
31/36 anonim válasza:
Pont ezért kéne kifizetned a januárt és a februárt. Meg két évet előre :) Aki ilyen hüle hogy 5.-én azt írja hogy csak 7 napot lakott ott az meg is érdemli hogy az autószerelő kuplungozásnál kettő szettet számoljon fel mert mindkettő rossz volt :)
32/36 anonim válasza:
28: Mert ezt jelenti a mondat, amit kérdeztél a feltett kérdésedben.
Erre szerződtél.
Nem lehet azonnal felmondani, mindkét félnek csak bizonyos idővel előre, hogy találjon 1. - új bérlőt addig a bérbeadó, mire elmész, és így ne legyen bevételkiesése, 2. - új lakást a bérlő, akinek felmondanak, hogy ne kelljen addig az utcán aludnia a személyes holmijaival a hóna alatt.
Különben az, hogy 1 évet írtál alá, azt jelenti, hogy akkor is ki kell fizetned az egy évet, ha nem laksz ott. Szóval szerintem örüljél, hogy nem hajtják be rajtad.
33/36 anonim válasza:
Azért kell fizetned mert aláírtad a szerződést, hogy fizetni fogsz.
34/36 anonim válasza:
Mert ezt írtad alá, te joképességű. Ide irtad le a mondatot, amit aláírtál.
36/36 anonim válasza:
Miért kell ilyen hamar kiköltöznöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!