Mennyit fizettek albérletre+rezsire Budapesten most?
Most adtam ki a 1,5 szobás lakásom 160.000 + rezsiért (igaz, ebben benne van a teremgarázs is). Egy hét alatt három olyan érdeklődő volt, aki ki is vette volna azonnal, szóval valszeg kicsit alacsonyan lőttem be az árat. Igaz, ez “újépítésű”, relatíve jó, központi környéken, bútorokkal, jól felszerelt konyhával.
De a 140.000 1,5 szobáért abszolút reális, abban semmilyen lehúzás nincsen, hacsak nem Csepel-kültelekről vagy valami lepukkant putriról beszélünk.
Sajnos nagyon drágák az albérletek. Én emiatt költöztem vissza vidékre. Fizetésem fele, elment albérletre, ha kicsit kevesebbet dolgoztam, akkor több mint fele. Korona miatt volt, h 10 nap kiesett, amit senki nem fizetett.
Ami pest mellett szól, h sokkal több a munka lehetőség és többet is fizetnek, de nem annyival, amennyivel több a lakhatás sztem.
"Nyilván a hírdetéseket nézem folyamatosan, de ott 140-től kezdődnek a 1,5 szobás lakások+30-40 a rezsi."
Hol nézed?
Mi 120 + rezsiért bérlünk lakást. 14. kerület, Örs vezér tere sétatáv.
Bútorozott, gépesített, 1,5 szobás, klímás. Nem a legjobb állapotú de azért bőven lakható.
A rezsi 30-35 körül alakul mindennel együtt.
Idén amúgy emelni akart, de megegyeztünk hogy ha aláírunk még 1 évet, marad 120. Belement szerencsére a tulaj.
170000-et rezsivel együtt egy 2 szobás lakásért a körúton belül.
Augusztusban kerestünk min. 1,5 szobás albérletet, rezsivel együtt 155-160 ezertől kezdődtek a szóba jöhető lakások.
120 plusz rezsiért bérlünk a körúton. 1 szoba, 38 nm-es a lakás. Az állapota átlagos, lakható.
Hátránya, hogy nyáron meleg, télen hideg a lakás. Klíma nincs és kevés a fűtőtest és amúgy is nagy a belmagasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!