Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Dologház utca, Kun utca...

Dologház utca, Kun utca milyen környék most 2021-ben?

Figyelt kérdés
volt fejlődés az elmúlt évek során? mennyire biztonságos pl. éjszaka?

2021. dec. 15. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gáááz...
2021. dec. 15. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Épp tegnap csatangoltam ott hosszabban.

Én nem értem ezeket a kérdéseket. Te nem tudod magad megállapítani, hogy mennyire tetszik?

Nem én készülök ott bérelni, hanem te, nem nekem kell tessen. Egyébként vettünk ott lakást 3 éve, mert tetszett, lakni is, de úgy alakult, hogy nem lakjuk.

2021. dec. 16. 08:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ott van egy átmeneti szálló az Alföldi utcában, hajléktalanszálló a Dankóban, és még a környék "lakóközössége"...

Én meggondolnám.

2021. dec. 16. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:

3: "átmeneti szálló az Alföldi utcában" Igen, ott van, de nem muszáj arrafele közlekedni és ők nem jönnek kifele, hanem a Népszínház utca felőli részen álldigálnak. Még az Alföldi utca kintebbi fele is a nagyon rendezett környékek közé tartozik. Kun u. kintebbi fele is.

A metró a pápatéren van, a 7-es busz a Rákóczi úton és a villamos a Fiumei úton, ezek így pont az ellenkező irányban vannak.

"hajléktalanszálló a Dankóban" - ez kb. 1,5 km onnan, nem érinti ezt a részt.

2021. dec. 16. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:

4: lehet elnyomni a kognitív disszonanciát, de a helyzet akkor sem rózsás.

Nem szívesen szállok le a II.JP térnél... Kijössz a metróból, és pl. nyáron a purdék ott fürdenek és óbégatnak a kis tóban. A kiccsálád meg ott héderezik körülöttük.... Stb .stb.

2021. dec. 16. 09:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Hányadék környék.

Megkéselni nem fognak, de állandóan retek, hulladék, részeg emberekkel fogsz találkozni akik csak oda oda szólógatnak, és ha vissza szólsz, már szedheted is a lábad.

Maga a Népszínház, Pápa tér, egy igazi gyűjtő a söpredéknek.

2021. dec. 16. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos pontosan ez a helyzet, amit a 6-os ír...

Lehet, hogy egy új ház csilivili, szép, klassz lakásokkal - no de míg oda átjutsz a tömegközlekedési megállóból....

2021. dec. 16. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
5: Én sajnos nem tudok neked olyan helyet mondani a Hungária körúton belül egész Budapesten, ahol ez nem így van. Ez normál nagyvárosi jelenség. Aki a belvárost választja, ezt is választja. Lehet menni a XII. kerületbe a hegyvidékre, és autóval átjárkálni a szomszédos kerületbe még alapvető élelmiszertért is, vagy kimenni a belvárostól 2 órányira, vagy ezt választani.
2021. dec. 16. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:

8: azért nem ennyire fekete-fehér a helyzet...

Nem kell ahhoz a Hegyvidékre költözni, hogy normális körülmények legyenek... És nem mellesleg onnan sem kell a "szomszéd kerületbe" bevásárolni járni...

Zugló, Újbuda, stb. - bőven van élhető környék viszonylag városközponthoz közeli területeken.

2021. dec. 16. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
9: Ott is játszanak a gyerekek a szökőkútban és ott ülnek a családtagjaik. A kommentelőt ez zavarja.
2021. dec. 16. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!