Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az albérletről?

Figyelt kérdés

Nagyon gyönyörű, de létezik, hogy ennyibe kerül? Valami van mögötte, amit nem látok? :D

[link]

2021. dec. 3. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem kifejezetten ronda (értsd: nekem nem tetszik), de látszik, hogy sok pénzt toltak bele.
2021. dec. 3. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Nagyon szep penthouse lakas tetoterasszal! Azonnal bekoltoznek.

Pesten 1 500 000 huf az ilyen havi berleti dija!!

Ha albi kell ott Szegeden es van havi 220 ezred ,akkor azonnal koltozz!! Mjnden profi benne,elheto,igenyes,izleses,praktikus.

Szeged olcsobb hely joval,mint Budapest. Ennyi.

2021. dec. 3. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Fújjj! Attól a kék led világítástól az életkedvem is elmegy. Mondjuk nem muszáj felkapcsolni, de akkor is...
2021. dec. 3. 13:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem kifejezetten bejön! A kék led nekem sem tetszik, de az nem kötelező, hogy világítson :D Gondolkodom a beköltözésen. Most töltöm a 18-at, és Szegedre gondoltam költözni, csak fura volt az ára a többi albérlethez képest.
2021. dec. 3. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Ez se nem kirívóan olcsó, se nem penthouse. Ugyanis nem attól lesz az, hogy tetőtéri és van erkélye. Minimum 120-150 nm-nek kell lennie a lakásnak, nagy, több égtáj felé nyitott terasszal.

Ez egy csicsásan berendezett, jó helyen lévő kicsi lyuk. Ha téged ennyire lenyűgöz, költözz be.

2021. dec. 3. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Most töltöd a 18-at, gondolkodsz, hogy másik városba költözz, és kevesled az árát egy olyan (36 négyzetméteres!!! :D :D :D :D) albérletnek, amiért egy átlagos ember egy hónapig dolgozik. Aha, mesélj még :D
2021. dec. 3. 15:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Weboldalfejlesztőként dolgozom, eddig havi 300.000-t kerestem, diákmunkán kiskorúként, most lépek át Medior szintre, 600.000 forint havonta.
2021. dec. 3. 15:59
 8/10 A kérdező kommentje:
De szívesen mutatok számlát fizetésről, ha gondolod. Vagy irigykedsz, nem tudom:D De rengeteg pénz van az informatikában.
2021. dec. 3. 16:00
 9/10 A kérdező kommentje:
2021. dec. 3. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk szomorú, hogy ennyi pénzt keresel, és ennyit elvernél egy ilyen lyukra.

Oké, hogy tele van b@szva fénnyel, meg vagányul néz ki így képeken, de ezért más zsebét megtömni feleslegesen?

18 évesen gyűjtsd inkább a pénz tonna számra, mert úgy értéktelenedik meg drágul mniden, hogy az brutál.

Komolyabb helyeken meg olyan ház árak vannak, hogy 600 ezerrel se éred utol soha.

2021. dec. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!