Mennyi az ideális kereset egy ilyen albérlethez?
Figyelt kérdés
Debrecenben, az albérlet 115e/hó, rezsi mindennel együtt fix. Párommal költözünk. Kíváncsi vagyok ki mennyi összekeresetet tart elégnek ahhoz, hogy egy átlagos, nem nélkülöző életmódot lehessen folytatni. Az egyéb kiadásokat is vegyük mondjuk átlagosnak.2021. nov. 19. 14:57
11/12 A kérdező kommentje:
Koszi a jotanacsot apa. Dolgozok es tanulok, nem voltam meg alberletben, nemhiszem, hogy luxus igenyeim lennenek, tapasztalatra voltam kivancsi, ehelyett sikerult egy mivagyok kivagyok, arrogans kommentet idehanyni.
2021. nov. 22. 10:45
12/12 anonim válasza:
Ha ennyi van, ezt kell beosztani. 470 ezer passzentos, de megoldható. Gondolom, nem kell bútorra, berendezésre költeni. Ha vigyáztok a lakásra, extra kiadás sem lesz, legalábbis olyan nem, amit nektek kellene állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!