Mit tegyek, ha gyűlölök társasházban lakni?
Figyelt kérdés
Kertes házban nőttem fel, úgy adódott, hogy munka miatt el kell költöznöm. Sajnos csak társasházi lakást tudok bérelni, mert itt egy kertes házat kibérelni kb. havonta annyiba kerül, mint a fizetésem (megyeszékhelyen lakom). De megőrülök tőle, hogy nem lehet kimenni a kertbe, kertészkedni, tyúkokat tartani csak bent aszalódni a lakásban. Saját házra nincs pénzem.2021. nov. 14. 22:24
11/12 anonim válasza:
Biztos van erdős, parkos rész, én a helyedben sokat lennék a szabadban. Van ennél sokkal rosszabb is, vannak akik 5-en vannak egy szobában vagy az utcán élnek. Ők mindent megadnának egy fűtött lakásért. Én is egy kis garzonban élek, de a kert hiánya nem okoz problémát. Ismerek egy csomó olyan helyet a városban, ahol nyugodtan sétálgathatok, piknikezhetek, mert a többség nem is ismeri. :) A kertészkedés mondjuk nem hiányzik, arra időm sem lenne, de arra tényleg nincs megoldás.
12/12 anonim válasza:
Örülök, hogy lakásban nőttem fel és így nincsenek irreális vágyaim egy házzal kapcsolatban (amit nem engedhetek meg magamnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!