Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen lehet lakni kínai...

Milyen lehet lakni kínai étterem felett 3 emelettel?

Figyelt kérdés
A kínai étterem a földszinten van, a lakás meg a 3.-on. Lehet ennek hátránya? A szagok felmennek még addig, ha kinyitom az ablakot? Csótány garantált?
2021. nov. 5. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az éttermek, kifőzdék kipárolgása a szűk környéken mindenhol érezhető. Csótány nem biztos, hogy van, de nagyobb forgalom lehet nyitvatartási időben. Van előnye is: nem kell messzire menni, ha S.O.S. kajára van szükséged :)

Itt a környéken van egy igényesebb étterem. A tulajdonos örökös 10% kedvezmény kártyát adott a közvetlen környezetében élő embereknek (10 emeletes panelekről beszélünk), mert egyrészt állandóan kajaszag van, másrészt a zsír, olaj lerakódik az erkélyeken, ablakokon.

2021. nov. 6. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, úgyhogy le is mondtam.
2021. nov. 6. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Elsőre rávágtam volna, hogy nem, de utána rájöttem, hogy a másodikon lakok és alattam egy pizzéria van, szembe a szűk utcácska túloldalán meg egy kínai. A kínaitól sosem jött át semmilyen szag, a pizzériából szokott, ha nyár van és nyitva vannak az ablakok, de egyébként onnan sem.

Ami viszont sokkal idegesítőbb, az a cigiszag, az meg majdnem mindenhol lesz.

2021. nov. 10. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!