Ha vizszerelőre várni kell több hetet, addig a tömítés miatti többletfogyasztást mennyire illő ráterhelni egy az egyben az albérlőre?
A tulajdonos ragaszkodik egy adott szerelőhöz, viszont ki tudja, mikor tud az albérletbe menni. Az albérlő nem tudja megoldani a dolgot, ismerőse sincs.
Annyit tud tenni, hogy ölbe tett kézzel várja, meg várja, mikor jön a szerelő. Addig a víz folyik. Nem hívhat szerelőt, a folyó részt nem tudja elzárni. (Nincs elzáró rész.)
Oke nem irtam le teljesen. Azert kerdeztem, hogy milyen tomites, mert lehet parszaz Ft-bol es 10 perc raforditassal meg tudna csinalni.
Csak azt vettem eszre, hogy manapsag az emberek eletkeptelenek es minden szirszarra szerelot hivnak.
Lehet, hogy 1-2 jotanacs utan meg tudna csinalni, ha akarja.
Van aki egy konnektor bekoteshez is szerelot hiv vagy egy csaphoz perlator cserehez.
Nálunk volt olyan, hogy először csak csöpögött a csap, azt mondta a tulaj, hogy vegyünk új tömítést. Ezt megtettük, de pár hónapra rá újra csöpögött, végül egyik reggel arra keltünk, hogy eltört a csapnál és önlik a víz. Nem fizette ki, sőt szerelőt is mi hívtunk. Mondatom se kell, hogy nem laktunk ott utána sokáig.
Ha tényleg nagyon folyik, akkor zárd el. Nekünk a mostani szerződésben benne van, hogy ezeket a tulajnak ke javítania, ha x ideig nem lép, a szerződés felmondható. Ha neked is hasonló, akkor: Keress másik lakást, ezt pedig mondd fel és hivatkozhatsz arra, hogy normálisan lakhatatlanná vált a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!