Szerintetek mekkora havi keresettel kéne ahhoz rendelkezzek, hogy ilyen árak mellett belemerjek vágni egy albérletben való életbe?
Már nagyon nem bírom anyám. Illetve 24 éves leszek és amúgy is önállósodni szeretnék.
Jogosítványom nincs, leginkább Budapesten lenne értelme lakást találnom.
Külső kerületben láttam olyat ami tetszett, 140,000 forint a bérleti díj és 30,000 forintnak írják a rezsit a hirdetésben (ez mennyire szokott pontos lenni?) és 30m2 a lakás.
Jó drága.
De a biciklimmel legalább könnyen be tudok menni a munkahelyemre, csupán 10 perc alatt.
Ma napi szinten 2 órám megy el az utazásra összesen…
Csak szimplán kiváncsi vagyok, hogy Ti ilyen árak mellett, 1 éves szerződéssel mekkora fizetés/össz. kereset mellett mernétek belevágni?
Nem tudom pontosan, hogy az étkezés, ruházkodás, ilyesmik mennyibe fájnak nekem egy hónapban, mivel eddig viszonylag pazarló életet éltem.
De szeretnék elmenni egy minimalista irányba…
#5 "ha előre is akarsz haladni akkor 100-200 ezret nem árt, ha félre tudsz tenni"
Mi a f*sz? Melyik országról beszélsz te pontosan, hogy csak úgy félre tudnak tenni emberek 100-200 ezreket? Főleg diákként? Főleg albérlettel? Főleg Magyarországon élőként?
11: Az 5-ös a rögvalóságot írta le, tetszik vagy sem.
Ha nem tudsz legalább havi százezret megspórolni, akkor a büdös életben nem fog összejönni az önerő egy lakásra. Maradsz albérletben, amíg élsz.
Javaslom, számolgass egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!