Nagyon hangos albérlet?
Egy nyelviskola mellé költöztem albérletbe pár hete. Jelenleg félig home office van az irodában tehát heti 2-3 napot itthonról dolgozok.
Konkrétan minden áthallatszik az iskolából, a tanítás, minden. Borzasztóan zavaró. Az egy dolog,hogy szólok a főbérlőnek,de mit lehet tenni? Nyilván miattam nem fog elköltözni a nyelviskola vagy mostantól néma tanulásra atállni:D
Valami ötlet?
Mázlista vagy.
Tök ingyen tanulhatsz nyelveket.
:)
Ha erre nem hívta fel a figyelmedet akkor ez indok lehet arra hogy felmond a bérleti szerződést. Igaz a nappali "zaj" mindenhol tetten érthető, a beszéd azért zavaró mert figyelsz rá.
Ha beraksz valami halk zenét az nem lehet megoldás? Tudom hogy online office, de nálunk ebből nincs probléma.
"Konkrétan minden áthallatszik"
Mint pl. egy panelben.
Azt a lakást is kiadja a tulaja, a két tulajt kell egymásnak ereszteni, hogy meccseljék le.:)
Általában egy hangszigetelős tapéta vagy szekrénysor megoldja.
Nyilván nem hagyja a tulajod annyiban, ha nem akar téged elveszíteni, és a szomszéd lakásban folyó tevékenység miatt elveszítene.
Szerintem mázlista vagy, hogy nyelviskola van melletted.
Akkor mit szóltál volna, ha ez egy zeneiskola lenne és egész nap hamisan trombitálnának és hangosan dobolnának ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!