Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Elmennétek albérletbe (75.000)...

Elmennétek albérletbe (75.000)? Legfeljebb mennyi a rezsi úgy h egyedül élnék?

Figyelt kérdés

Igazából nem fogyasztok sokat, de nincs róla elképzelésem mennyi lehet.

A fizetésem még nem sok, mivel most kezdtem tehát nettó 167000 ft. (Még nem számoltam utána, h jönnék ki)

Mindenképpen megteszem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Köszi a választ!

2021. szept. 9. 17:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezd meg a főbérlőt!

Én mikor kiadtam a lakást vittem pár befizetett közüzemi számlát és megmutattam.Ez a legegyszerűbb módja,ha a lakás előtted is lakott volt.

Ha ezzel nem akar bajlódni,akkor semmivel nem fog majd.

Magyarul,ha elromlik bármi, várhatod,hogy megoldja.

21 m2 nem valószínű hogy túl sokba kerülne,de pl elektromos fűtőfólia padló alá vagy norvég fali panel tudja pörgetni az órát.

Közös költséget is jó lenne tudni.

Én mondjuk ennyi fizetéssel inkább betársulnék valakivel egy nagyobb lakásba.Nyilván nem ugyanolyan nyugis,de nem élhetetlen.

Akármilyen olcsón is jössz ki,ha véletlenül táppénz vagy egyéb dolog közbejön 1-2 hónap alatt is elúszhatsz.

Még egy dolog!

Ha bérelsz lakást , készíts rengeteg képet az átvételkori állapotról!

Rengeteg főbérlő próbálja lehúzni a lakót pitiáner dolgokért.

Beszéljétek meg hogy ha elromlik valami vagy ha hosszú ideig ott laksz,akkor tisztasági festés kinek a költsége.((egyébként a tulajé)

Ad e számlát, bejelentkezhetsz e a címre?

Ezekből hamar kiderül,hogy milyen a hozzáállása.

2021. szept. 9. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

De hát hol van ez a város? Most még Bp. belvárosában is irreális 75 000 Ft 21 nm-re, max. 50 000 Ft lenne a reális. Kijönnél 80-ból akkor egy hónapban lakhatásra. Persze ha kell bele konyhafelszerelés, bútorok, lakástextilek, stb., az még plusz költség.

Kauciót is kell fizetni, a költözésért a szállítónak is kell fizetni.

Így az indulásra kellhet min. fél millió.

2021. szept. 9. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
12-es válaszoló. Fogalmad nincs a mostani albérlet árakról. Az a 75 még baráti.
2021. szept. 9. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
9%

13: Most adtam ki lakást közvetítővel az Astoriánál.

Kizárólag 100 alatt volt kereslet, és ez fullos 40-50 nm-es lakásokra értendő.

Tehát 2000-2500 Ft/nm.

Két hónapa alatt sikerült így is.

2021. szept. 9. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Valamit nagyon szarul csinálsz. Legközelebb szólj. Megyek.
2021. szept. 9. 21:25
 16/21 A kérdező kommentje:
50ezerért nem nagyon vannak lakások, sőt nincs is, csak olyan ahol idegenekkel tudnék együtt lenni, Budapesten pedig még annyira sem. (Jó mondjuk ezután nem néztem utána, viszont erre eléggé szoktak panaszkodni)
2021. szept. 9. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
95%

A kozoskoltseg a rezsi resze.

Kerdezd meg,h mi a havi fizetendo. Igy korrekt. Fel fogja sorolni . Meg a szerzodes is.

2021. szept. 10. 02:49
 18/21 anonim ***** válasza:
35%

16: Én kerestem a FB-on, és kínált fel 65-70-ért sokat ebben a méretben, amit mondasz, és sokáig nem leltek gazdára. Csak pár hétig nézegettem, mert érdekelt a piaci kínálat a sajátom ára miatt, szóval nem tudom, meddig maradtak meg. És ezek alapján is mondtam neked az 50 E-t, hogy addig alkuképesnek kell lenniük. Mi se 100-ért hirdettünk, hanem 120-ért, de csak 100-ért volt kereslet.

Írni bármennyit lehet. 155-ért is hirdettem egyszer fél évig, mikor még feljebb voltak az árak, csak éppen senki nem vette ki.

A környékünkön is van lakás, amit 4+ hónapig hirdettek a miénknél jobb felszereltséggel és azonos adottságokkal, a mienkkel azonos kategória, de nem vették ki 110-ért.

2021. szept. 10. 07:05
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
167ezerből csak szobát mernék nézegetni, azt is csak valami külső kerületben 30-ért, ha menekülnöm kellene otthonról. Egyéb esetben maradnék a fenekemen otthon.
2021. szept. 10. 10:17
 20/21 A kérdező kommentje:

Könnyebben lennék, ha már a 3 hónap után lennék.

Ugye akkor már juttatások is lennének illetve plusz x ezer ft.

Tudom, hogy várnom kell, csak őszintén szólva már szívesebben lennék egyedül.

Mindegy, jó volt eljátszani a gondolattal. ((:

Más kérdés: Milyennek gondoljátok ezt a fizetést?

2021. szept. 10. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!