25 négyzetméteren el lehet lenni kényelmesen?
Figyelt kérdés
Csak ekkora garzont találtam, ami nem olyan borzalmasan drága, de legalább a XI. kerület központibb helyén van.
Egyedül laknék ott és igazából csak enni és aludni (és néha tanulni) járnék oda, azt is csak hétköznaponként.
2021. aug. 15. 19:31
1/11 anonim válasza:
Ez nagyon kicsi hely (nálam egy szoba ekkora), de arra, amire neked kell, elég. Ha meg túl kicsinek érzed majd, keresel később másikat.
2/11 anonim válasza:
Én pár évig éltem ekkora lakásban. Ha jó a beosztása egyedül jó. Igaz nekem az ágyam galérián volt, alatta egy kis beszélgető sarok.
3/11 anonim válasza:
Kényelmesnek túlzás nevezni, de ha tényleg csak ennyire kéne, akkor egy ideig be lehet vállalni.
4/11 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, egy személynek elég. (Néha kettőnek is...).
5/11 anonim válasza:
Egy személynek elég, kezdésnek. Hányan vannak, akik csak szobát bérelnek, itt legalább nem kell alkalmazkodnod és jó eséllyel nem lesz nagy a fűtésszámlád.
6/11 anonim válasza:
Egy darabig el lehet benne lenni. 19 nm-en éltünk fél évig ketten (mondjuk egymás agyára is mentünk). Nem mondom, hogy kényelmes, de átmeneti megoldásként jó.
7/11 anonim válasza:
Ha ingázólakás, akkor simán. Kifejezetten ideális annak.
Ha nagyobb terekhez vagy szokva, akkor keress olyat, ahonnan azért van kilátás és nem csak 2 méterre lehet ellátni. Különben klausztrofóbiás lehetsz pár hétig.
8/11 anonim válasza:
Attól függ ki vagy, hány éves, mihez vagy szokva, mi az igényed.
30 éves koromig szobákat béreltem, elvoltam 18 és 8 m2 szobában is. És soha nem a mérettel volt probléma, hanem azzal, hogy másokkal kell osztozni a helyiségeken.
9/11 anonim válasza:
Élni nem lehet benne, csak lakni, de alvásra elég.
10/11 anonim válasza:
25 m2 nagy es kenyelmes,ha egyteru a lakas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!