Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten lehetséges jó...

Budapesten lehetséges jó albérletet találni gyerekkel?

Figyelt kérdés

Szülők és egy csecsemő.

Anya csed-gyed-en, 300 majd 180 nettóval.

Apa 240 nettó.

Van vidéki lakás kiadásból +80.

Leigazolhatóan bankszámlán 2.5 millió.

Vagy nem adják ki a csecsemő miatt az albérleteket?

2021. júl. 20. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom azt megcsinálni, hogy lakjátok, de úgy, h ha véletlen mellé nyúlsz a villanykapcsolónak és lesz egy apró volt a falamon, akkor takarodhattok innen."

Senki nem mondta hogy takarodni kell azért, ha elrontanak/összekoszolnak/összekarcolnak/eltörnek valamit. Amíg ott laknak, az ő dolguk. Csak amikork iköltöznek, csináltassák meg saját költségükön.

2021. júl. 24. 14:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Erre való a hivatalos közjegyzői szerződés.

De ez megegyezés kérdése, mert ha 5-6 évig lakik a bérlő és a tulajnak esze ágában nincs egy festést csináltatni vagy kazánt karbantartani stb.

Lehet úgy is, h minden a bérlő dolga, lakbér, éves klíma, kazán takarítás. Teljes festés mielőtt elmegy.

Lehet úgy is, h a tulaj feladata, h olyan állapotban legyen a lakás, mint amikor kivették. Festés, karbantartás a tulaj feladata. A bérlő csak azt fizeti amit elront, de ebbe pl. a festés nem tartozik bele.

Meg van olyan, h a tulajnak az a baj, h nem szebben adja vissza a bérlő, mint ahogy kivette. De szerződés ne legyen. Adózni ne kelljen. Aztán még jó volna, ha főnöknek hívná a bérlő a hitvány adócsalót.

2021. júl. 24. 17:49
 13/13 anonim válasza:
Gyerek necces, kutya-macska még neccesebb. Mindkettőt meg tudom érteni. Ha leteszel több havi kauciót, azért szerintem nem lehetetlen.
2021. júl. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!