Lakás a belvárosban vagy kertes ház a külvárosban?
Dilemma előtt állok: azonos árkategóriában melyik éri meg jobban? Alapvetően szeretem a saját kertet, ha ki lehet ülni, kertészkedni, grillezni, stb. ugyanakkor ott van az, hogy 1 óra bejutni a belvárosba, munkába. Viszont egy belvárosi lakásban hétvégén vagy munka után is otthon csak a 4 fal van, esetleg egy közös kert.
Ti melyiket választanátok? (Amúgy Budapest)
Igazából nem másik településről járnél, hanem Budapesten belül lenne egy külsőbb kerületben ház :) Viszont ugyabár onnan is ~1 óra bejutni a városba. Valójában eddig is szélső kerületben laktuk egy ház albérletben ketten a párommal és a kutyusunkkal. A bejárás tömegközlekedéssel sokszor végeláthatatlannak tűnt (50-60 perc),de leginkább a prolibb utazóközönség zavart nem az idő. Persze nem ezért költöznénk, hanem mert eladják ezt a házat és megnéztünk néhány lakást is, de számomra nyomasztónak tűnik, hogy fölöttem/alattam és mellettem is laknak, kimenni nem tudok a kertbe. Emellett van jópár dísznövényem (5 leander és egyebek), amiket el kellene ajándékoznom, hisz egy lakásban nem férnének el. Néztünk nagyobb erkélyeset is, de aranyárban vannak. Sajnos hitelt nem játszik, mert jelenleg nincs likvid önerőnk egy pár évig.
Amiatt kérdezem, mert eddig is (3 év alatt) sokaktól megkaptam, hogy butaság szélső kerületben bérelni az utazás miatt, oda érdemes költözni ahol a munkahely van 15-20 percre és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!