Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tobb berlo egylakasban tipusu...

Tobb berlo egylakasban tipusu lakasberlesnel ,ha ah egyik muszlim lany ,a masik 2 lakotars nem muszlim es valszeg mi dkettdn fiuk,milyen problema adodhat?

Figyelt kérdés

Milyen szokasaik vannak a muszlim noknek,amik elternek a nem mushlimoktol egy

uttelesnel?

Miert kerdezte az illeto,hogy baj-e ,hogy o muszlim?

2021. júl. 4. 06:49
 1/9 qkker1 ***** válasza:
98%
Pl. tudnak helyesen írni!
2021. júl. 4. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, hogy csak azért kérdezte, mert nem evidens számára, hogy így is kiadod neki. Miért nem kérdezted meg tőle, hogy "miért volna baj?"

Tudja, hogy a másik két lakótárs férfi lesz?

Egyetemisták körében én kizártnak tartom azt, hogy a vallásból avagy eltérő kultúrából adódhat konfliktus! Ezt a két, nem muszlim férfi részéről gondolom így, hogy kizárt, a nő részéről nem tudom... ezért kell tőle megkérdezni, hogy lát-e abban problémát, hogy két férfival fog együtt élni, ill. hogy a két férfi nem muszlim.

2021. júl. 4. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy hithű muszlim nő nem lakik együtt idegen férfiakkal.

Ha meg nem hithű, akkor okafogyott a kérdés. (de még nem muszlim nők sem szívesen laknak idegen férfiakkal)

2021. júl. 4. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még Magyarországon itteni fehér nem muszlim embereknél sem hallottam, hogy nő együtt lakna albérletben idegen férfiakkal egyedül. Egy csaj ismerősöm lakott pár hónapot srácokkal, de úgy, hogy beköltözött a párja mellé az albérletbe és úgy őmellette élt együtt idegen férfiakkal, de ugye onnan is dobbantottak, amint tudtak, mert ha mindenki normális, ez akkor is elég kényelmetlen életforma. Szóval kötve hiszem, hogy egy muszlim csaj csak így együtt élne idegen férfiakkal.
2021. júl. 4. 12:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Az anyukaja irt nekunk. Mar irtuk neki,h 2 fiu lakotars van,de nem problema neki.

En fura extrem osszeferhetetlen szokasokra gondoltam. Pl napi 5x szonyegen ima vagy 40 napos bojt stb stb. Nem tudom,mik vannak a muszlimoknal. Ugy tudom,h ok vannak kendobe csavarva es csak a szemuk latszik meg strandra is csak teljes testet takaro ruhaba mennek.

2021. júl. 4. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Különösen egy muszlim anya részéről.

Szerintem valami haverotok szopat benneteket.

2021. júl. 4. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon gyanús, 99%, hogy ez valami átverés. Muszlim lány, és az anyja keres neki albérletet. Na perszeee, nagy kamu.
2021. júl. 4. 18:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Megegyszer megkerdeztuk,hogy tenyleg ok-e,hogy 2 fiu lakotarssal lakik a muszlim kislany. Az anyukaja akkor vette eszre,h nem volt kepes elolvasni a leirast….
2021. júl. 7. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

Na ugye!

2021. júl. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!