Tobb berlo egylakasban tipusu lakasberlesnel ,ha ah egyik muszlim lany ,a masik 2 lakotars nem muszlim es valszeg mi dkettdn fiuk,milyen problema adodhat?
Milyen szokasaik vannak a muszlim noknek,amik elternek a nem mushlimoktol egy
uttelesnel?
Miert kerdezte az illeto,hogy baj-e ,hogy o muszlim?
Lehet, hogy csak azért kérdezte, mert nem evidens számára, hogy így is kiadod neki. Miért nem kérdezted meg tőle, hogy "miért volna baj?"
Tudja, hogy a másik két lakótárs férfi lesz?
Egyetemisták körében én kizártnak tartom azt, hogy a vallásból avagy eltérő kultúrából adódhat konfliktus! Ezt a két, nem muszlim férfi részéről gondolom így, hogy kizárt, a nő részéről nem tudom... ezért kell tőle megkérdezni, hogy lát-e abban problémát, hogy két férfival fog együtt élni, ill. hogy a két férfi nem muszlim.
Biztos, hogy hithű muszlim nő nem lakik együtt idegen férfiakkal.
Ha meg nem hithű, akkor okafogyott a kérdés. (de még nem muszlim nők sem szívesen laknak idegen férfiakkal)
Koszonom a valaszokat!
Az anyukaja irt nekunk. Mar irtuk neki,h 2 fiu lakotars van,de nem problema neki.
En fura extrem osszeferhetetlen szokasokra gondoltam. Pl napi 5x szonyegen ima vagy 40 napos bojt stb stb. Nem tudom,mik vannak a muszlimoknal. Ugy tudom,h ok vannak kendobe csavarva es csak a szemuk latszik meg strandra is csak teljes testet takaro ruhaba mennek.
Fura. Különösen egy muszlim anya részéről.
Szerintem valami haverotok szopat benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!