Albérlet ( szoba ) 55500 Ft -ért jónak minősül Szegeden ? ( minden benne van a rezsitől kedve, illetve modern bútorozott )
Az egész elfogadható, mekkora szoba? Milyen a többi helyiség? Illetve a város melyik részén helyezkedik el?
Egyetem és sok külföldi tanuló miatt ez még egész barátságos ár.
A szoba elég tágas, franciaágy, íróasztal, szekrény sor, kicsi gardrób, állólámpa, polc. Elég korszerű. Cirko fűtés. Körülbelül a víztoronytól két utcával van lejjebb. A lakás egyébként 100 négyzetméter. Fürdő és külön WC is van.
Tulajdonképpen nem tudom, hogyan fognak változni az árak most, hogy megint jelenléti lesz szeptembertől minden, s ugyebár június végefele van a ponthírdetés... egyébként határozatlan időre sikerült megkötni.
Csongrádi sugárút fele levőtől.
Ez egy fix ár volt. Szóval télen - nyáron ennyi :()
3. Szerintem a Szent István térire gondolt a kérdező.
Ez kva jó ár. Én Újszegeden lakom 62 500-ért (fix rezsivel együtt) egyből a Liget melletti lakótelepen, 2 szobás lakás 1 szobájában. 1 lakótársam van. És nekem még a hídon is át kell menni, hogy a belvárosba jussak. Szóval szerintem ez teljesen korrekt. Bár nem írtad pontosan hány szobás a lakás, illetve pontosabban hogy hány lakótársad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!