Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek elnézi most az...

Szerintetek elnézi most az egyszer a tulaj?

Figyelt kérdés

Volt 2hét kiesésem a munkahelyemen és így jóval kevesebb fizetést kaptam.

1 éve lakok egyedul alberetben, soha nem volt gond a kifizetéssel mindig oda adtam a penzt időben a tulajnak.

Sajnos most többet is kel fizetnem mint idáig szoktam meg a fizum is jóval kevesebb.

Sajnos 10.000 ft-tal kevesebbet tudok kifizetni az albira mint amennyit kell, ezt a tulaj még nem tudja, ma megyek hozzá.. Es nem tudom ezt hogy kozoljem vele.. Vagy hogy mit fog reagalni.

Ez miatt donthet úgy hogy koltoznom kell?

Meg ehet vele beszelni hogy majd a jovohonapi fizetésnél számoljuk hozzá?

Mit gondoltok?

2021. márc. 12. 09:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ez a 2 hét kiesés betegseg miatt volt
2021. márc. 12. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb taktika az egyenesség. 10 ezer nem olyan nagy hiány, feltehetően nem lesz baj. Mondd meg, hogy betegszabin voltál, de a jövő hónapban megadod. Bár persze, a tulaj bármikor felmondhat rendes felmondással, ha tényleg jó bérlő vagy és mondjuk a következő fél évben nem lesz újabb baj, akkor szerintem ennyi bőven bele kell, hogy férjen.
2021. márc. 12. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Olyan nincs, hogy egyszerüen kevesebbet fizetsz, ez csak akkor megy, ha elöre megbeszéled vele és beleegyezik.

Az nem az ö problémája, hogy neked kevesebb pénzed van, te sem viselnéd el szó nélkül, ha a munkaadód egyszerüen a fizetésed felét fizetné csak, mert neki "nem jut rá" több.

Azt te tudod, hogy a tulaj milyen ember, ha beleegyezik, akkor rendben van, ha nem, akkor vagy kifizeted a teljes összeget (és máshol spórolod be a hiányzó pénzt), vagy adott esetben felmondhat azonnali hatállyal, nem fizetés miatt.

2021. márc. 12. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 1 éve ott laksz, és eddig nem volt semmi baj veled, mindig időben fizettél, stb, akkor lehet, hogy nem lesz problémája avval, ha a következő hónapban tudod csak a maradékot is kifizetni. De ezt így nem lehet megmondani, attól függ, hogy a tulaj ezt hogy látja, de ha én a tulaj helyében lennék, és lenne egy albérlőm, aki eddig megbízható volt, mindig időben fizetett, akkor én ezt elnézném neki.
2021. márc. 12. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Ha normális, megérti... Ha egy p@cs, akkor nem.
2021. márc. 12. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Mar beszeltem vele telefonon és megértő volt :)
2021. márc. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!