Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Találtunk egy albérletet, de...

Találtunk egy albérletet, de ingatlaniroda hirdeti. Előzetes összeget kérnek minden infóhoz és megtekintéshez. Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Találtam egy albérlet hirdetést, érdekelt is, nagyon jó meg minden, hívtam a megadott telefonszámot hozzá, ami kiderült, hogy egy ingatlaniroda és egyszeri 8.000 ftot kér egy bizonyos regisztrációhoz, hogy elérhessek mindent a lakásról. Szerintetek ez átverés? Elfogadjam?

2021. márc. 10. 13:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem hittem el, pont ezért kérdeztem. :) Nem utaltam senkinek semmit, folytatom a lakáskeresést.
2021. márc. 11. 20:02
 12/16 anonim válasza:
Nem érdemes fizetni a címkért. Jelen helyzetben elég olcsó garzonok vannak már 65+rezsitől. Én legalábbis mindig találok :D
2021. márc. 16. 08:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy hol találsz ilyeneket?
2021. márc. 16. 17:31
 14/16 anonim válasza:

Neten is, de főként ismerős ajánlás alapján.

Írjál privátot ha érdekel hátha tudok segíteni.

2021. márc. 16. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
8 éve kerestünk albérletet, akkor még 7 ezret kértek :D Úgy tűnik nem megy a szekér ha ilyen alacsony az infláció. Amúgy ahogy már írták, a vevő sose fizet ingatlanosnak. Mindig az eladó/bérbeadó fizet és max az ingatlanos díját beleszámolja az eladásba/bérbeadásba.
2021. márc. 17. 21:06
 16/16 anonim válasza:
fizettem nekik, igaz,hogy kutymorgómmal kerestem lakást, nem volt egyszerű,amit betudtam,nem az ő hibéjuk,de rajtuk kerezstül vettem ki 3 éve ,de nem listát kaptam,hanem weboldlukra tudtam belépni.ugyan az mint mikor a romát összemossák a retkekkel, Egy biztos nem tudok lakést venni,biztoshogy megint őket kerezsem.
aug. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!