Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Érdemes a Déli pályaudvar...

Érdemes a Déli pályaudvar környékén lakást nézni?

Figyelt kérdés
A Keleti és alapból a vasútállomások környékét szeretik leszólni, nyilván a Déliben is vannak csövesek, de nekem egészen tetszett ez a rész. Van aki azt mondja a déli környéke is gettós, de nekem tetszett. Az Alkotás utca ugyan ronda, de egy utcával beljebb már kulturáltnak tűnik a környék (XII. kerület). A másik oldal, az Attila út felé az I. kerületi oldalon nagyon szép, de ott még drágábbak az albérletek, szóval inkább az Alkotás utca körüli részek érdekelnek. Mennyire kulturált a hely?
2021. jan. 6. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokadlagos kérdés lakásválasztásnál, melyik a legvonzóbb környék számodra, azt nézd elsőre, hova kell nap mint nap eljutnod, mert 3,5 óra is lehet, mire átutazod Budapestet. Nem érdemes napi 30-40 percnél több utazást bevállalni, tehát pár megállóra érdemes költözni a munkahelytől, ha van.

Minden városrészben vannak kulturáltabb és kevésbé kulturáltabb helyek, fogsz találni.

Ha otthon dolgozol, és soha nem kell elmenned sehova, csak akkor érdemes így nekiállni, hogy melyik a legszebb rész.

A Keleti nekem nagyon szlömmös, de ha lenne egy szép lakásom ott megfelelő áron, akkor csak emiatt nem akarnék elmenni onnan.

Nehéz jó laksát, jó tulajt találni.

Ezek fontosabb szempontok.

2021. jan. 6. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Böszörményi út, meg az Alkotás közötti mellékutcák (Kiss J. alt, stb.) szerintem nagyon jó kis helyek...
2021. jan. 6. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Most a Jászain dolgozok, de ez mindegy, mert márciusig vagyok csak ott, utána nem szeretnék maradni
2021. jan. 6. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A férjem és én is laktunk az Alkotásról nyíló utcában, mindketten szerettük. A tömegközlekedés magyon jó arrafelé.
2021. jan. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!