Deák Dominik 2020 kérdése:
Hol lehet keresni bérelhető lakásokat?
Figyelt kérdés
Tudom, Google, de kb. tíz éve nem csináltam ilyet és elég szegényesnek tűnik a választék (az egyik első oldal 10 ajánlatot se hozott fel, ami Budapesten biztos, hogy kizárt).
Szóval mely oldalak a legjobbak, ti hol nézitek, hol találtátok a mostani helyeteket?
2020. dec. 30. 08:13
1/6 anonim válasza:
facebook csoportok. Írsz, hogy milyet keresel, mennyiért, és kapod szépen sorban az ajánlatokat.
2/6 A kérdező kommentje:
Melyik csoportok a legnépszerűbbek?
2020. dec. 30. 08:21
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Facebook csoportok (amelyik városban szeretnél keresni)
Ingatlan.com
Duna house
Én itt nézelődtem.
5/6 anonim válasza:
Kérdező, melyik volt az az "egyik oldal", ahol nem találtál?
6/6 anonim válasza:
Ingatlan.com-on talaltam az eddigi osszes alberletemet, kb elsore mindig (Budapesten). Facebookos csoportokban is probalkoztam, de ott valahogy eddig nem sikerult, vissza se irtak, gondolom tul sok volt eppen akkor az erdeklodo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!