Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Borzalmas nyílászárókkal mit...

Borzalmas nyílászárókkal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Konkrétan megfagyok a lakásban, berekedve és hőemelkedéssel ébredtem ma is. Hiába van fűtés, úgy átfúj a huzat, hogy ha gyújtok egy gyertyát, remeg a láng. Huzatfogót persze tettem a párkányra meg az ajtó elé, de 2,5 méter magas ajtó van az erkély felé, és minden felületen süvít be a szél. Tulajt nem érdekli. A költözés jelenleg nem opció, sem több százezer forint kifizetése. Mi lehetne költséghatékony, de valamennyire eredményes segítség?
2020. dec. 15. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Öntapadós gumiszigetelő csík az ablakokra, ajtókra segítene. Ezekből van többféle vastagságu, előbb ellenőrizd a réseket, mielőtt elhatározod magad.
2020. dec. 15. 09:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Mit kell ellenőrizni a réseken pontosan, és mire kell figyelni a kiválasztásnál? A szigetelő csík vagtagságára? Tehát hogy se túl vastagot, se túl vékonyat ne vegyek? Így értetted?
2020. dec. 15. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok az 1-es, de igen, így értette!
2020. dec. 15. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Van még: ajtóseprű, ajtópárna, vastag függöny a bejárati ajtó elé, az ablakokra, és én az ablakkilincsekre is teszek takarót, amikre füleket varrtam.:)
2020. dec. 15. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi vastag pokrócot lógattunk belül az ajtó és az ablak elé gyerekkoromban.
2020. dec. 15. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Magam is tulaj vagyok, de menjen a francba az olyan, aki kiadja a lakását és tesz magasról annak állapotára.
2020. dec. 15. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
16:32... Az igazán szomorú, hogy az ilyen retek is pontosan ugyanannyiért adja a putriját, mint más a felújított, berendezett, otthonos lakást...
2020. dec. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!