Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Aggódom kellene?

Aggódom kellene?

Figyelt kérdés

Szóval, egyedül lakom, senki nem jár be a lakásba.

Reggel annyira kómás voltam(hajnali négyig dolgoztam egy projekten, és már fel hétkor keltem.)-hogy elfelejtettem melltartót venni. Tudom, tudom, rémes. Pulcsi volt rajtam, hozzá szvetter, szóval nem volt gond. De egész nap feszengtem akkor is.

Nem ez a lényeg.

Amikor hazaértem, a konyhapulton egy melltartót találtam. Nagyon meglepődtem. Az ajtó zárva volt, nincs párom, sem olyan barátom akinek kulcsa lenne a lakásomhoz. Szüleim nagyon messze élnek, külföldön. 100% biztos vagyok benne, hogy nem az enyém. Fekete csipkés, a csipke meg irritálja a bőröm, ezért soha nem veszek olyat. Az ablak nyitva volt. Nem emlékeztem, hogy kinyitottam volna. Azonnal eljöttem otthonról. Most itt ülök egy kávéházban, majd elalszom, de Nem merek hazamenni. Mit tegyek? Mi van ha valaki bent van a lakásomban? Vagy most mi ez? Egyébként nagyon rendszerető vagyok, így azt is kizártnak tartom, hogy én tettem volna oda.

2020. nov. 30. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Kávéház nyitva van?

És be lehet ülni?

Érdekes..

2020. nov. 30. 13:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Drágám, felvidéki vagyok.
2020. nov. 30. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Kié a melltartó?
2020. nov. 30. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ma reggel annyira kómás voltam hogy hiába siettem neki álltam másodszorra is fogat mosni mert elfelejtettem, hogy egyszer már megvolt.

Ez történt veled is álmos voltál és siettél, majd valahogy odaraktad a konyhapultra az ilyen ki megy az ember fejéből akármennyire rendszerető. Észre sem vetted, hogy odaraktad, ennyi.

2020. nov. 30. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Mese habbal.
2020. nov. 30. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet, hogy annyira kómás voltál, hogy kikészítettél magadnak egy melltartót, csak nem emlékszel rá? Mert kómás voltál?
2020. nov. 30. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Azóta is a kávézóban vagy?
2020. nov. 30. 18:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, itthon vagyok. Áthívtam az egyik barátnőmet.
2020. nov. 30. 18:17
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Albérlet? Tulajnak van kulcsa? Be szokott járni?
2020. nov. 30. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

... és még csak nem is a tiéd a melltartó! :D

Akkor meg miért érdekes, hogy TE reggel nem vettél fel kebelféket? :D

Na mindegy, kaptál 3 pontot, az a lényeg!

2020. nov. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!