Mennyiért érdemes panelt hirdetni most?
Nem akarom sokáig hirdetni, de azt sem szeretném, hogy olyanok költözzenek az ingatlanba, akik után teljes felújítást kell csinálnom, meg nem tudják fizetni a lakbért és hónapokig tart a kilakoltatás.
Egy háromszoba+hallos lelakott (idős rokon halála után), minimális felújítással (festés, konyhabútor csere és a fürdőszobában a csapok cseréje) után mennyi lehet a reális ár a negyedik kerületben egy panelért? Százezer forint 2 havi kaucióval vagy több vagy kevesebb?
Minden a szerződésen múlik.
Ügyvéddel kell megíratnod.
Ez várostól is függ. Pesten akár 200ért is lehet, Győr belvárosában akár 150ért is ki lehet adni. Kisebb városban mondjuk 100ért. Meg kell nézni a környéken lévő többi lakást és ahhoz mérten kiadni.
Csak példának írom, a győri egyetem közelében az egy szobás, 40m² lakást adják ki havi 150ért
#1 A környéken 2 szobás felújított lakásokat hirdetnek csak, ez felújítatlan és három szobás, de ráadásul azt gondolom, hogy a többi sem kiadható, hiszen azért hirdetik őket régebb óta.
#2 Gondoltam, hogy városfüggő, ezért írtam, hogy a negyedik kerület. (Budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!