Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy lehet hogy még mindig...

Hogy lehet hogy még mindig csak ennyi a rezsi?

Figyelt kérdés
Augusztus 3-án költöztünk párommal a jelenlegi albérletünkbe és még mindig csak közös költséget és távhőt fizetünk pedig már 3 hónapja itt lakunk. A tulaj csak annyit mondott, hogy még nem jött olyan számla ami a miénk. Na de villany számla sem jön ennyi idő alatt?

2020. nov. 1. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megvettük a lakást és átírattuk a közműveket a nevünkre, mindegyiket -külön be kellett ott állítattni, hogy mennyit fogunk kb. fogyasztani, hogy számlázzanak, mennyi fogyasztásnál stb. Nékünk könnyű dolgunk volt, mert a tesómtól vettük a lakást, ugyanúgy 2en voltak, ezért ugyanazt a fogyasztás állítottuk be, mint ami nekik volt (csak mindent eszamlával). Így áram havonta, távhő havonta jön, víz 2 havonta, gáz meg 3 havonta.
2020. nov. 1. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Én éves elszámoláson vagyok, évente jön egy számla.;)

2020. nov. 1. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1: Az milyen elszámolás, hogy 3 havonta jön a gázszámla?
2020. nov. 1. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Mennyiség van beállitva, s mivel annyira kicsi a fogyasztás (csak a 4db gázrózsa működik azzal, se a sütő,se semmi más),és van egy bizonyos összeg, ami alatt nem állítanak ki számlát, így 3 havonta tömbösítve küldik a kemény 3000ft-ot
2020. nov. 1. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4: Ja, igen, van ez az értékhatár. Köszi.
2020. nov. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!