Mosonmagyaróváron milyenek az albérletárak?
Figyelt kérdés
És mennyire könnyű albérletet találni?
Köszönöm!
2020. szept. 16. 09:38
1/4 anonim válasza:
Ingatlan.com, Jofogas, Facebook, ha itt keresgelsz, rogton lesz elkepzelesed az arakrol. Hogy mennyire konnyu alberletet talalni? Attol fugg, mennyire gyorsan tudod kicsengetni a foglalot es a kauciot, mert ha kb masnapra vagy meg aznap, ahogy megnezted a lakast, akkor valoszinuleg megkapod. Szeretik a tulajok a gyorsasagot, varni nem nagyon szoktak sokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de a tapasztalatom szerint az ilyen oldalak nem feltétlenül adnak jó képet, sokszor pont azok a drága albérletek vannak rajtuk, amiket más nem vesz ki, meg ki tudja mennyit lehet alkudni.
Hogy könnyű-e találni az sem a foglalón múlik, hanem a keresleten, meg a kínálaton. Erre lettem volna kíváncsi.
2020. szept. 17. 10:35
3/4 anonim válasza:
Ha nincs ismerosod, akitol lakast tudnak kivenni, akkor azok az arak ervenyesek, amik ezeken az oldalakon talalhatoak, sajnos. En csak a tapasztalataimat irtam le, ahany varosban laktam eddig alberletben, ott mindig a gyorsasagon mult a dolog, na meg persze azert nyilvan szimpatikus is voltam a tulajnak. De ha azt mondtam volna neki, hogy 2 het mulva tudok fizetni, akkor nem en kaptam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!