Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen érzés volt elköltözni...

Milyen érzés volt elköltözni albérletbe otthonról?

Figyelt kérdés

Helló.

Mindig is a családdal voltam itthon így kicsit félek, hogy fogják viselni azt hogy én el fogok költözni majd. Szeretek itthon lenni de szüksègem van néha saját térre és önállóságra. Saját lakást nem engedhetek meg magamnak, meg sok évbe telne mire lenne annyi pénz igy marad az albérlet. Azert csak belássák majd, hogy 30 évesen nem szeretnék nekik minden lépésemről beszámolni, mikor érek haza stb. Egyedül szeretnék egy komfortos albérletben lakni és remélem sokáig. Barinőm mád ilyenben lakik és sokat mesélt erről így nem idegen de van pár dolog ami nem hagy nyugodni. 1.általában 1 évre szól de ha én szeretnék 5 évre is itt lakni vagy sokkal több akár életem vègéig azt is meg lehet oldani valahogy? 2.Mennyire szokatlan, hogy az akitôl bérled az hirtelen beállít a lakásnál egyeb okok miatt? 3.Mennyire megbízható egy albérlet vásárlás, mármint milyen buktatók vannak vagy hogyan ne verjenek át? Sok szép alberletet láttam és szerintem simán tudnék ott lakni sokáig is. Nektek mennyi volt a legtöbb év amit albiban laktatok vagy épp laktok? Félek hogy a családomat kicsit megviselnè de már felvetettem nekik a költözés témàt, és nem volt vészes. Bocs ha sok de szeretnék mindent megtudni mèg az albérletekről!

2020. szept. 11. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy te 55 ezerért berelsz, mig mas szobat is alig kap ennyiert.

Sajat hazbol koltoztem fizetett alberletbe, semmi nehézség nem volt. Es koltozeskor nem kötelező eladni a házad.

Plusz ez csak a job hoppereknek gond, a többség nem vált fél évente munkahelyet.

2020. szept. 17. 07:50
 12/12 anonim ***** válasza:

11

A 10 válaszoló valoszinű nem Budapesti.

Hitelre lakást venni és kiadni nem igazán éri meg. A kamat elviszi a hasznot, cserébe felvállalsz egy csomo kockázatott a semmire.

2020. okt. 3. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!