Feltörheti a tulaj az albérletemet?
Sok mindent nem tehetsz hisz ezekszerint nincs szerződésed, nincs leírva milyen jogon tartózkodsz ott.
Mielőbb keress másik bérleményt mert ez nem életbiztosítás és a tulaj ezzel tisztában is van, kihasznál.
Bérbeadóként mondom hogy az ilyen tulajok miatt is van a sok konfliktus bérlő és tulaj között.
#1 vagyok. Ebben a kérdésben a te pártodon állok attól függetlenül hogy bérbeadó vagyok. Viszont elárulhatnád hogy milyen jogalappal hívnád ki a rendőrt? Nincs szerződésed! Te azt fogod állítani hogy betört az általad bérelt ingatlanba. Ő (joggal feltételezhetjük az előzmények után hogy rosszhiszemű) azt fogja állítani hogy nem is ismer, és te zártad ki őt a saját ingatlanából. Innentől te jogosulatlan lakásfoglalónak fogsz minősülni, jobb esetben a rendőr nem tesz semmit.
Ezért írtam hogy mielőbb keress másik albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!