Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Milyen ha barátok közösen...

Milyen ha barátok közösen bérelnek lakást? Mint a Jóbarátokban vagy egyéb sorozatokban?

Figyelt kérdés
Tudnátok mesélni a tapasztalataitokról?

2020. júl. 22. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel nagyjából 1-2 hónap és már nem lesznek barátok.

Már írtuk neked, hogy más dolog az élet és más dolog egy amerikai vígjátéksorozat.

Ettől függetlenül teljesen más dolog haverkodni valakikkel, vagy együtt élni, súrlódásmentesen.

Nem biztos, hogy az országos haveroddal egyformán gondolkoztok a takarításról, a rendről, a rezsifizetésről, a fürdőszoba és konyhabeosztásról. Nagyon eltérő lehet az életritmusotok, te aludni akarsz, ő zenét hallgat, vagy fordítva, beköltözteti a barátját/barátnőjét látogatás címén (vagy te csinálod ezt) és lehet kollektíven fizetni a megemelkedett rezsit.

De ha ennyire nem hiszel nekünk, próbáld ki, hátha meg fogsz tudni cáfolni minket!

2020. júl. 22. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:

"Már írtuk neked, hogy más dolog az élet és más dolog egy amerikai vígjátéksorozat."

Nem tudtam, hogy van már ilyen kérdés, az ezek szerint nem én voltam.

2020. júl. 22. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Én speciel 1 éve töretlenül jóban vagyok a lakótársunkkal aki amúgy a párom legjobb barátja és nekem is a barátom, veszekedni se szoktunk, max kissebb surlódások vannak pl a házimunkával kapcsolatban, de olyankor is hamar kibékülünk.

Attól még, hogy egy fedél alatt élek valakivel es olykor alkalmazkodni kell, lehetünk jóban.

2020. júl. 22. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Én soha nem költöznék össze olyannal, akivel valóban jóban vagyok és fontos a barátsága! Nem ér annyit, hogy ez elrontsa. Inkább ismerőssel akkor már, ha megszakad a kapcsolat sem akkora baj. A legjobb barátnőim mindegyike akart már velem lakni, de én mind visszautasítottam, mert tudom, hogy nagyon eltérő az életritmusunk.
2020. júl. 23. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!