220e nettobol egyedul fent lehet tartani egy 140e+rezsis alberletet szerintetek?
Nyilvan ugy, h kozbe ne hallj ehen. Rezsi atlag 20ra kijon.
Ha igen kb h oszanad be a maradek 60ezret?
Vagy a bevételedet növeld, vagy az igényeidet add lentebb.
220 nettó nagyon kevés ahhoz, hogy egy lakást egyedül bérelj 140 ezerért. Ha egyedül laksz akkor bérelj szobát!
szánalmas ez az ország, hogy így kelljen élni egy embernek..
Tudom, el kell menni programozónak meg mérnöknek, mindenki más haljon éhen.
Hat 100bol mar tudok olyat ami megfelel csak tobbet kell utazni munkaba (nem olyan veszes) meg kicsit kisebb, de cserebe nem kell mast kerulgessek, van aki el tud lenni idegennel de en akkor mar haza koltoznek ha mindenkepp sporolni akarok.
Am ha kesobb lesz parom akkor nyilvan vele majd konyebb lesz meg kesobb fizu emeles is benezhet.
De tenyleg nem ertem, h miert kellett ennyire felverjek az ingatlan arakat (csok, babavaro, alacsony hitel, airbnb stb), ezzel szerintem az atlag ember veszitett, meg ha volt is ingatlanja, mert hiaba nott az ingatlanja erteke, ha utanna nem tud feljebb lepni, mert nagyobb a szakadek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!