Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 220e nettobol egyedul fent...

220e nettobol egyedul fent lehet tartani egy 140e+rezsis alberletet szerintetek?

Figyelt kérdés

Nyilvan ugy, h kozbe ne hallj ehen. Rezsi atlag 20ra kijon.

Ha igen kb h oszanad be a maradek 60ezret?

2020. júl. 11. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Másodállás? Ha más albérlet nincs, amit kétlek.
2020. júl. 11. 20:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Nyilvan van mas de ez tunt idealisnak, nezelodok meg annyira nem surgos.
2020. júl. 11. 21:05
 13/21 mindentudó99 ***** válasza:
89%
Ár bonyolítani. Nem!
2020. júl. 12. 00:11
 14/21 mindentudó99 ***** válasza:
89%
Kár!
2020. júl. 12. 06:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a bevételedet növeld, vagy az igényeidet add lentebb.

220 nettó nagyon kevés ahhoz, hogy egy lakást egyedül bérelj 140 ezerért. Ha egyedül laksz akkor bérelj szobát!

2020. júl. 12. 07:45
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet. Te is kételkedsz benne, azért kérdezted meg. 1-2 hónapot talán ki lehet így húzni, többet nem. A pénzt mindig kerekíteni kell, nem koppra kiszámolni. Ha bejön egy váratlan kiadás, akkor már elúsztál az anyagiakkal. Egyébként 30 ezer Ftból egy felnőtt férfi nem tud rendesen étkezni, kivéve, ha az étrend csak margarinos kenyérből, olcsó hagymából, krumpliból és tésztából áll. Viszont olyan beteg leszel ilyen étrendtől hosszabb távon, hogy dupláját fogod gyógyszerre költeni.
2020. júl. 12. 10:18
 17/21 anonim ***** válasza:
16%

szánalmas ez az ország, hogy így kelljen élni egy embernek..

Tudom, el kell menni programozónak meg mérnöknek, mindenki más haljon éhen.

2020. júl. 12. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress olyan lakást, amit ketten béreltek valakivel, azaz szobát keress, de ne olyat, ahol 4-5-en laktok. Két ember egy lakásban, az még élhető. 210 körül keresek nettó, de rezsivel együtt is max.65 ezret fizetek. Budai, jó környéken, másik csaj rendes, ráadásul hétvégén sosincs itt. Igaz, nem egy csúcsszuper lakás, de én szeretek itt élni, félre is tudok tenni, meg ha nem is a Bahamákra, de nyaralni is megyek. Ezzel csak biztatlak, hogy merj csak szobát bérelni, de nézd meg, ki mellé költözöl, és hova.
2020. júl. 12. 22:20
 19/21 A kérdező kommentje:

Hat 100bol mar tudok olyat ami megfelel csak tobbet kell utazni munkaba (nem olyan veszes) meg kicsit kisebb, de cserebe nem kell mast kerulgessek, van aki el tud lenni idegennel de en akkor mar haza koltoznek ha mindenkepp sporolni akarok.

Am ha kesobb lesz parom akkor nyilvan vele majd konyebb lesz meg kesobb fizu emeles is benezhet.

De tenyleg nem ertem, h miert kellett ennyire felverjek az ingatlan arakat (csok, babavaro, alacsony hitel, airbnb stb), ezzel szerintem az atlag ember veszitett, meg ha volt is ingatlanja, mert hiaba nott az ingatlanja erteke, ha utanna nem tud feljebb lepni, mert nagyobb a szakadek.

2020. júl. 12. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha fényevő vagy akkor jó lesz.
2020. júl. 14. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!