Megéri felújítani a házat, majd kiadni?
Van egy felújítandó 120nm-es családi ház. Eladni és odaköltözni még pár évig nem akarunk.
2 részletben épült, az egyik vályog, a másik téglafalazatú.
Arra gondoltam, hogy a 40nm-es vályog részt felújítanánk, majd kiadnánk.
A falakat újra kell alapozni, mert vizesedik. 2 helyiségben az aljzatbeton is kuka, rosszul lett kivitelezve és prolik nagyon.
Nyílászárók pár éve már cserélve lettek.
Fürdő és konyha sincs, konkrétan a víz sincs bekötve (telken bent van).
Gázt kellene bekötni + központi fűtést kiépíteni. Burkolni kell mindenhol. Elektromos hálózat is cserélve lenne.
Gázhoz, fűtéshez, villanyhoz kellene szakember, a többi meglenne oldva anyagárban, mert van a családban olyan aki ért hozzá. Nem számoltam ki, de bőven 2 millió felett lenne.
Bútorozva nem lenne.
Utána jártam és a környéken 40-50 ezerért adják ki a hasonló ingatlanokat (vidék).
5 év alatt térülne meg a felújítás? Ennyi idő alatt tuti lelaknák a bérlők. Inkább álljon évekig lakatlanul még?
Jobban járnál ha eladnád szerintem. 2 millából ezek nem jönnének ki amiket felsoroltál, még borsodban sem.
Amiket 40-50ért adnak ki lehet bútorozva van, szóval tiétek -10k minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!