Miért hallom 1-2 hetente, hogy a szomszédok szerelmeskednek?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztem egy albérletbe, ilyen időközönként hallom a dolgot.
Ez normális hogy ezt minden lakásban hallani?
2020. jún. 13. 01:45
1/11 anonim válasza:
Én az utcán mentem éjjel és nyitva volt az ablak az elsőn
A nő úgy nyögött,hogy még szerintem a túloldalon is hallották volna ha lett volna rajtam kivűl még valaki lenn
2/11 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést. Vékonyak a falak, áthallatszik ha dugnak, és?
5/11 anonim válasza:
Ha a dugás áthallatszik, akkor minden áthallatszik és a legnagyobb gondodnak nem a 2 heti dugásnak kellene lennie!
6/11 anonim válasza:
Minden panelben hallatszik, még akkor is, ha vigyáznak, hogy csendben legyenek. Az a baj, hogy csak 1-2 hetente csinálják
7/11 anonim válasza:
Mert már nem új a kapcsolat, különben naponta hallanád..
8/11 anonim válasza:
6 szerintem az ott lakóknak nem baj.Én is hallom néha,de nálunk direkt ilyen nagyon este csinálják,a szomszéd többsége idős,mélyen alszanak.Én néha fel kellek rá,hozzá lehet szkni valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!