Ha októberben úgyis újra bezár minden és távoktatás lesz megint, akkor csak szeptember hónapért megéri kivenni albérletet egy egész évre?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, még Orbán is hogy a legvalószínűbb hogy októberre érkezik a második még súlyosabb fertőzés hullám. Akkor újra be kell zárni mindent. Hogy lehetne megoldani akkor a diákoknak csak szeptemberi hónapra albérletet, ha utána úgyis mehetnek haza tanulni?2020. jún. 10. 23:09
1/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bezár.
A SOTE igazgató főorvosa novemberre jósolja
a megelőző oltást.
Én kivenném, szerintem olyan vesztegzár nem lesz, mint volt.
Most is folyamatosan, nap mint nap szállítják tonnaszámra
a védőeszközöket, a lélegeztető gépeket, már egyre több
a gyógyszer is.
Legfeljebb egy bizonyos korosztálynak fogják szerintem
ajánlani, hogy maradjanak otthon, míg meg nem lesz a vakcina.
A helyedben teljes évre készülnék.
2/7 anonim válasza:
Senki nem lát a jövőbe, ezért a legoptimálisabb megoldás, ha kiveszed, de nem kötsz határozott idejű szerződést.
Ezt a normális bérbeadó megérti, idiótával meg nem is érdemes kezdeni.
3/7 anonim válasza:
Te láttad már a törvényjavaslatot az őszi iskolabezárásokra?
Na ugye...
4/7 A kérdező kommentje:
Mintha egyik napról a másikra nem tudnának nálunk behozni egy törvényt. Istenem.
2020. jún. 11. 12:49
5/7 anonim válasza:
Vis maior helyzetben (és az van) nem kötünk határozott idejű szerződést!
6/7 anonim válasza:
#1-es, ha lesz második hullám, ami majdnem borítékolható, ha nem is minden egyetem, de sok be fog zárni. Az ELTE 100%,ott dolgozom. Nem közölték hivatalosan a hallgatókkal, de velünk már igen, hogy a gyakorlati oktatásokat igénylő karokon a gyakorlati órák tömbösítve, már a regisztrációs héten elkezdődnek, és ebben az időben nem lesznek szemináriumok. A többi egyetemen nem tudom mi van, pláne a SOTE-n, ahol ez jóval komplexebb kérdés. De nem az ELTE lesz az egyetlen, ahol így döntöttek, ez borítékolható. Őszintén sajnálom az egyetemistákat most,nagyon zsákbamacska év elé néznek.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, mit jelent, hogy tömbösítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!