Vonnàtok le a kauciòbòl azèrt, ha az albèrlő kivàgott egy màlnabokrot, gödröt àsott a kertben (előzetes egyeztetès nèlkül mindkettőt) , összetört lámpabùràkat?
Igen.
A málnabokrot és a gödröt mivel magyarázza?
Na és akkor mi van?
Neked kellene szégyenkezned?
Nem sérted a személyiségi jogait, nem kértük a nevét és a fényképét!
Igen, vonnék. Nem tudom milyen emberek vannak komolyan. Én is albérlő vagyok, de egy paradicsom palántát nem merek a kertben elültetni, nehogy gond legyen. Inkább ládákba tettem mindent, meg egy magas ágyást csináltunk, amit 2 perc alatt el tudunk bontani ha kell.
Az előző lakót amúgy innen is azért tette ki a tulaj, mert gondolt egyet és kivágott egy 20 éves fát a kertben, mert neki nem tetszett :O
Ez az első albérletem, de tényleg nem értem miért nem fogják sokan, hogy attól hogy ott laknak még nem az ő tulajdonuk..
A málnabokor se tudom mivel lehetne indokolható. Max szólni kell a tulajnak, hogy beteg a bokor, zavar,tetves..mittudodmén. Aztán majd csinál vele amit akar, de nem én kivágom szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!