Miért szerepel sok hirdetésben:" fiatal lány részére? "
Szerintem helyénvaló, elöször is mindenki annak adja ki a lakást/szobát, akinek akarja, másrészt ha egy lakásban két vagy három bérlö van, akkor általában egynemüeket szoktak odavenni.
Másrészt meg sok emberben benne van a fiatal férfi= bulizás, italozás, zajongás, rendetlenség, de ezen nem tudsz változtatni.
Esetleg te keress direkt úgy szobát, hogy egy vagy két másik fiúval együtt szeretnél lakni.
Azok az ingatlanok természetbeli szolgáltatást várnak a lakhatásért cserében. Ugyanolyan mint a rendes prostitúció, csak itt nem készpénzért, hanem annak megfelelő lakbérért cserébe birtokolja a nőt.
Valamit valamiért.
Ilyen is előfordulhat, de én pl. egy heteroszexuális nagypapa vagyok, mégis szívesebben adom ki férfiaknak a lakást, mert nekem a tapasztalataim alapján kevesebb a gondom velük.
"Mi az hogy nem akar fiúval egy fürdőszobas lakásban lakni? Ha kettő lenne jobb lenne?"
Teljesen mindegy, HÁNY fiú lenne a lakásban, egyetlen egyet sem szeretne. Márcsak azért is, mert a legtöbb lánynak elég kínos, ha a férfi lakótárs tudja, mikor van meg a menzesze, meg egy csomó egyéb intim dolgot is észlel (milyen betéte használ stb).
Nem a kibeszéléssel van problémájuk, hanem azzal, hogy egy vagy több idegen férfivel éljenek gyakorlatilag egy háztartásban.
Nincs semmi második meg harmadik albérlő ottan, se kiéhezett sugárpapák. Egyszerűen félnek az emberek (főleg nők) kiadni a lakásukat "bulizó hülyegyerekeknek", és én elhiszem, hogy te nem az vagy, de sajnos sokan bizonyítják az ellenkezőjét, és ezzel az egész nemeteket, korosztályotokat már alaposan befeketítették.
Hát mint mondjak, szerintem sem lehet egy élmény, amikor három nap után a főbérlőnél csenget a rendőrség, mert a társasház feljelentést tett dáridó, eláztatott alsó lakó, hatodiktól a földszintig végig hányt erkélyek ügyén, megfeketült tapéta, kiégetett szőnyeg, mi több, a vízóra előtt elkötött vezeték, mert ahhoz már volt komájuk, akivel mindjárt azt is megcsináltatják, ha már beköltöznek... Persze a vízóra-leolvasó előtt elfelejtik rejtegetni, mert épp valami nyolcadik ottaludt haver (mit is keres az ott?) nyit ajtót.
Fiúknak sokan csak úgy adnak ki lakást, ha korábbról ismerik, mondjuk az anyjukat, vadidegeneknek nem szívesen szoktak, mert félnek.
"Hát mint mondjak, szerintem sem lehet egy élmény, amikor három nap után a főbérlőnél csenget a rendőrség, mert a társasház feljelentést tett dáridó, eláztatott alsó lakó, hatodiktól a földszintig végig hányt erkélyek ügyén, megfeketült tapéta, kiégetett szőnyeg, mi több, a vízóra előtt elkötött vezeték, mert ahhoz már volt komájuk, akivel mindjárt azt is megcsináltatják, ha már beköltöznek... Persze a vízóra-leolvasó előtt elfelejtik rejtegetni, mert épp valami nyolcadik ottaludt haver (mit is keres az ott?) nyit ajtót."
Szép science fiction. Avagy ha nem is, azt tudom mondani, hogy aki ilyen csávónak kiadja, az meg is érdemli. Erről a típusról messziről lerí, hogy milyen ember. Általában nem a ministránsfiúk hányják össze a házat meg buherálják meg a közműveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!