Ha a lakás jó, a bérleti díj jó, akkor én belevágnék.
Frekventált hely, láthatóan minden van a környéken és jó a közlekedése.
Én erre tanultam autót vezetni, sokszor este és semmi drámait nem tapasztaltam.
2020. ápr. 26. 11:43
5/15 anonim válasza:
Rohadtul nem költöznék oda. Nem azért, mert feltétlenül meg fognak késelni hetente 2x, hanem mert undorító az egész. Ha drogos zombik meg csövesek közt kell keresztülgázolnom minden nap, az azért annyira nem dobna fel. Mondjuk a fél város tele van velük, szóval ha te ezt megszoktad, akkor lelked rajta.
2020. ápr. 26. 11:51
6/15 anonim válasza:
Én a Belváros legközepén lakom, milliós/m2 áru lakásban és ugyanezt elmondhatom.
Budapest egész területéről, de általában minden nagyvárosról (az egész világon, még Manhattan-ről is) elmondható ugyanez.
2020. ápr. 26. 12:03
7/15 anonim válasza:
Nekem egyik jó haverom lakott arra, atrocitásba sosem keveredett, voltam nála én is sokszor, sosem volt semmi, éjszaka sem (ugyanakkor megjegyezte, hogy az egyik helyi villamoson elég sok szokott lenni a brownie). Viszont tényleg nem egy Disneyland a környék, ellenben nemis förtelmes. Bérelni oké lehet arra, lakást pl. én már nem vennék ott.
2020. ápr. 26. 12:15
8/15 anonim válasza:
Nem laknék ott a forgalom/szmog/zaj miatt.
2020. ápr. 26. 12:32
9/15 anonim válasza:
8-as, akkor neked nem való Budapest, de semmilyen város!
Nem egy kis mellékutcáról beszélünk, ahol megszorul az autóbűz, hanem egy tágas, széljárta térről! Ez nem volt jó kifogás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!